Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Jeste primjetili ko je gledao emisiju na Grandu da je Maja u jednom trenutku rekla da joj je Nemo bio favorit i da je navijala za njega 😀

Desingerica ima bas lose drzanje i ponasanje. Treba malo da se primiri ne moze od njega nista da otpeva i da kaze. Trebali su gosti biti samo njih dve i jos neki ucesnici a ne ovako.

Mimi sad kod Ognjena djuskala, nije lose. Dala naznaku nekako da ako bude tako energicna i ako kadriranje bude ludo i brzo moze da bude bas odlicno. Ali i dalje mi je malo diskutabilan njen osecaj za ritam. Fali.

Meni se iskreno ovo nije svidelo, bez imalo ritma. Nadam se da ovo nije ni naznaka onoga što sprema za nastup. Mora ovo mnogo življe i jače, nije doboljno samo staviti naočare. Nešto definitivno fali, nije mi to to.

rekreacija čuvenog pevanja na izmišljenom jeziku mi zaista nije bilo na bingo karti ovogodišnjeg PzE-a, svaka čast Majo.

YT Lista slusanosti
18.02 Presek u 23h

1. Mimi Mercedez - 915.000
2. Princ - 514.000
3. Bojana i David - 353.000
4. Harem girls - 317.000
5. Nataša Kojić - 294.000
6. Tam - 239.000
7. Ivana Strbac - 231.000
8. Filari - 210.000
9. Tropico - 195.000
10. Maja Nikolić - 162.000

Svi ostali ispod 100.000 pregleda.

Meni je genijalno sto je Maja upoznala Desingera, sada je spoznala kako se ljudi osecaju kad ona dodje u emisiju 🙌🏼

Kad smo kod Maje, noćno razmišljanje:

Kako od kraljice BG Proleća, MESAM-a, "Napustio si sve" i tog glasa spadneš na AmiGShow koji služi za promociju najgoreg domaćeg i regionalnog odrona i praviš cirkus sa Desingericom. Kako je moguće toliko urušiti sopstveni ugled, reputaciju, karijeru sa toliko potencijala.

Možemo se mi sprdati ovde na njen račun i to radimo vrlo često, ali kad se pogleda šira slika izuzetno je žalosno gledati put njene karijere.

Status
Not open for further replies.
Back