Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Očekivano za Grgura, još kad je Došlo odustao, očekivao sam i da će on. Pogotovo što se Slaven odlučio na to zbog poziva FDU, a obojica su ga završili i akitvna su podrška FDU.
Nijedan nije završio FDU, onaj čiji su studenti napadnuti i započeli blokade.
Slaven je završio Akademiju Umetnosti u klasi Mire Karanović, а Grgur Novu akademiju umetnosti, a pre toga je studirao Fakultet političkih nauka.

Ali, FDU jeste završio JettVega, mislim produkciju jer je radio u medjunarodno poznatoj video produkciji i Nemanja Leković je uredno potpisan ispod jako interesantnih video klipova, pre svega reklama Ne bi me iznenadilo da ima jedan od najboljih vizualna.
Evo, jednog na kom je potpisan kao producent asistent

Inače, JettVega prati, a i njega prate neki od poznatijih studenata koji su u protestu, pa momku uopšte nije lako.

I Tam je završila menadžment i produkciju na FDU, ali svakako ne vidim kako te vrste pripadnosti fakultetima ili kulturno-političkim kružocima treba da određuju očekivanja ko će od učesnika kako da se postavi u trenutnoj situaciji, i koliko uopšte to smeju nakon potpisanih ugovora, i ko zna kojih sve smernica koje su naknadno u ovoj situaciji dobili.

Ispada da je veći pritisak na onima koji su podržali proteste zašto nisu više i dramatičnije podržali izdramili povukli se, nego na onima koji nisu ništa ni rekli do sad.

Nisam za hardkor bojkot PZE, baš zato što je sporedan sada i postoje stvari koje su iznad njega, a razumem napadanje RTS-a kao takvog u celosti, to i treba da bude instanca za bunt, a prebrojavanje i rešetanje jednog šoua i samih učesnika, pojedinačno i kolektivno, mislim da nije okej.

5 voditelja je svakako bilo previše.

Trenutno me više interesuje ko će pevati pobedničke svajcarske pesme Selin Dion i Nema?

5 voditelja je svakako bilo previše.

Trenutno me više interesuje ko će pevati pobedničke svajcarske pesme Selin Dion i Nema?
Sad su zapušili usta zloj femi, manje voditelja nego ranijih godina, znači veća ušteda... Još ako je otkazivao neko od interval act-ova, ovo će biti finansijski najzdraviji PzE ikad.

Sad su zapušili usta zloj femi, manje voditelja nego ranijih godina, znači veća ušteda... Još ako je otkazivao neko od interval act-ova, ovo će biti finansijski najzdraviji PzE ikad.
Interval actovi nisu dobijali novac za svoje nastupe sigurno 😂

Interval actovi nisu dobijali novac za svoje nastupe sigurno 😂
Ali troše RTS-ovu struju, vodu, grejanje... rasipnici.

Da se UO RTS-a pita PzE bi se održavao u podrumu Aberdareve, sa 2 izvođača a glasovi bi bili preko fiksnog i sekretarice koja bi brojala pozive ka kontakt centru. Voditelj - Biljana Vraneš, taman da popuni vreme između 2. i 3. Dnevnika i vremenske prognoze u njima.

Ja sve vise mislim da treba da idu Vukayla ili Haremke
Za iskaz mi nije jasno sta vidite u pesmi, obican srpski garazni rok, samo je onaj bridz (ako se tako moze nazvati?) pred refren interesantan, ali produkcijski veoma slabo, na nivou Bugarske 2022

Oglasila se i Zorja sa apelom da se ne osudjuju učesnici festivala. Definitivno mislim da će Zorja imati neku ulogu ove godine. Ne vidim ko bi drugo mogao da peva The Code

Zorja.jpg
Zorja-2.png

Poslednja YT Lista slušanosti za ovu sezonu😃
24.02. Presek u 23h

1. Mimi Mercedez - 1.073.000
2. Princ - 639.000
3. Bojana i David - 371.000
4. Harem girls - 368.000
5. Nataša Kojić - 307.000
6. Tam - 268.000
7. Ivana Strbac - 242.000
8. Filari - 218.000
9. Tropico - 204.000
10. Maja Nikolić - 195.000

Svi ostali ispod 100.000 pregleda.

Da sam na njihovom mestu...
1. Polufinale
Otvaranje- Teya izvodi Ramondu
Predstavljanje voditelja
Pesme sa razglednicama
Rekapitulacija i otvaranje glasanja
Interval act- Teya Dora izvodi novu pesmu ili neke svoje druge pesme ako nije snimila ništa novo
Zatvaranje glasanja
Neki video kako je izgledala prošlogodišnja Teodorina Evrovizijska avantura- Put ramonde
Rezultati i kraj

2. Polufinale
Otvaranje kad bi pozvali nekog gosta npr. Lazanju
Opet voditelji ,,ukratko"
Nastupi, rekapitulacija i otvaranje glasanja
PZE Al stars- gosti Konstrakta, Luka, Zorja, Baloš, Angellina, Sara Jo- prisećanje prethodnih izdanja (mislim da bi se ova ekipa odazvala)
Zatvaranje glasanja
Neki video o Švajcarskoj i Bazelu kao gradu domaćinu, malo utisci iz zelene sobe
Rezultati

Finale
Otvaranje- neko izvodi prošlogodišnju pobedničku pesmu
Voditelji- nešto naglabaju i objašnjavaju sistem i proceduru glasanja
Svi nastupi pa otvaranje glasanja i rekapitulacija
Neki video o Selin Dion
Neko izvodi neku njenu pesmu
Kraj glasanja i možda neke reklame
Glasanje žirija
Možda neki video o protestima i znak podrške/ako ne neki video o takmičarima ili utisci iz zelene sobe
Glasanje publike
Proglašenje pobednika, predaja trofeja i pobednički nastup
Kraj i vidimo se sledeće godine...

Mislim da je korektno...

Status
Not open for further replies.
Back