Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

OK. Odrađen ventilator. Sad:
Apple Fruit GIF

🕺🍏🕺🍎🕺🍏🕺🍎🕺🍏🕺

Ovaj krug traje do subote.

Meni su zapravo najzanimljivije Harem Girls iz ovog polufinala. Nekako je sve bolje u odnosu na proslu godinu, cak i pesma. One izgledaju mnogo vise drag sada i oseti se drag kultura u nastupu sto je kljucno i deluje mi da ce nastup biti konzistentan. Posebna pohvala za harem girl sa roze perikom, na isecku je fenomenalna, ima bas bas "high fashion" drag estetiku i servirala je jaku energiju.

Ja nisam bas relevantna osoba da komentarisem Lavinu, jer se meni ovo ni za 3 zivota ne bi dopalo. Jedino mi je vatra zanimljiva, koja mora de se pojaca i da eksplodira jos nesto pored vatre. 😭Ne mogu da se naviknem da mi nemamo kul pyro stvari na PZE i da nasi nastupi nakada nemaju kul pyros na ESC generalno.

I dalje mi je Zejna najbolji izbor, ali cu se razocarati ako joj ne omoguce letenje na ESC nastupu.

Od svih je Zona najsigurniji Q na ESC-u, to nema šanse da omane tamo. E sad, možda neko ima veći potencijal za nešto više naravno. Svakako Zona nema nikakve šanse za pobjedu

U ziriji ocekujem nekog od ovih koji su sinoc bili u revijalnom delu... Nekog s foruma ko je dao visoke poene Ani

E sad mi je baš krivo što prošle godine u revijalnom nismo čuli švicarske ESC pjesme.

Koliko je presladak Pavle iz Lavine sa naocarima i bez sminke previse. Ali jbg ne ide tako uz nastup..mada mozda bi i moglo..ovako mi je totalno drugaciji

Drugo polufinale je daleko konkurentnije nego prvo i već vidim da će biti opaka borba za svako finalno mjesto.

Predviđam da će finalisti (po redoslijedu nastupanja) biti:

1. Aleksandar Radojević
2. Sanja Aleksić
3. Zona
4. Brat Pelin
5. Avgust
6. Harem girls i Ivana Krunić
7. Lavina

Flopnuće (po redoslijedu nastupanja):

1. Milica Burazer
2. Lu-ka
3. Jack Lupino
4. Geminni
5. Aleksandra Sekulić

Šokova će biti (da l' pozitivnih, da l' negativnih, kako za koga lol), najviše se radujem nastupima Lavine i Haremki sa Krunićkom, srećno svima večeras! :giggle:

Back