Samo sto su prosle godine prekombinovaliNije RTS pao s kruske. Uvek ode ko treba da ode, u suprotnom bi nas pamtili po Aci Lukasu i Breskvici
Verujem da ce i ove godine biti tako i da ce Lavina da ode.
Samo sto su prosle godine prekombinovaliNije RTS pao s kruske. Uvek ode ko treba da ode, u suprotnom bi nas pamtili po Aci Lukasu i Breskvici
Zaboravili ste da je tad bila queen Olja koja se pitala za sve.Sad vise to nije slucaj,zato me i strah.Nije RTS pao s kruske. Uvek ode ko treba da ode, u suprotnom bi nas pamtili po Aci Lukasu i Breskvici
100%.Ma pobedice Lavina, eventualno Pelin. Nije ova godina kao prosla kada su svi favoriti bili flop uzivo. Mislim da smo i sa Lavinom i sa Pelinom bezbedni na esc-u, tako da mozemo mirni biti ovaj put.
Zavisi ko bude u žiriju. Sad kad izvade iz groba Micu Trofrtaljku da glasaMislim da Äe Lavina sutra veÄ postati jako jasan favorit i mislim da ne treba da strahujemo od proÅ”logiÅ”njeg scenarija jer za razliku od proÅ”le godine ove godine imamo kompletan paket i zbog toga glasovi neÄe biti toliko rasuti, a ni RTS žiri neÄe smeti da ih izignoriÅ”e. MiriÅ”e na scenario 12+12.
Mislio sam da neÄu biti investiran u ovogodiÅ”nji PZE ali nakon veÄeraÅ”njih nastupa, biÄu potpuno devastiran ako Lavina ne pobedi
Bio sam meÄu prvima na forumu koji su odmah istakli pesmu kao najbolju ove godine i veÄeras su to opravdali. Frontmen je toliko sceniÄan i uverljiv kao performer i izneo je pesmu sa toliko emocije i napetosti. Naježio sam se.
Mnogo mi se dopala vokalna improvizacija u drugom refrenu i to Å”to su u ovoj izvedbi sva tri refrena otpevana u drugaÄijem stilu. Sada se u drugom refrenu jasno Äuje Å”ta peva. OdliÄna mi je ta gradacija mumlanje-pevanje-urlanje.
Stvarno ne bih previÅ”e menjao ovde. Eventualno malo viÅ”e dima i drugaÄije vizuale (npr. vizuali unutar gotiÄke katedrale sa vitražima, sliÄno kao Å”to je imala ona druga devojka u polufinalu). Sve ostalo je bilo odliÄno. Obožavam Å”to je plavo svetlo a oni u crnom. I gluma i emocija i pevanje i energija i sceniÄnost. Wow, wow, wow!
Nekako ne smem da se nadam jer se plaÅ”im da je u subotu svaki scenario moguÄ.
Ma oni su se dogovorili da iznivelisu rezultat da bi publika odlucila pobednicu. Samo nisu valjda znali da se glasovi posle konvertuju hahaNiko me ne može ubediti da je Neda dala sluÄajno Konstrakti 0, glasala je zadnja i nije uticala na rezultat
Plan C: Iva Grujin100%.
Plan A: Lavina
Plan B: Brat Pelin / Zejna