Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Dzordzi i Pelin bi stvarno bili super varijanta za voditelje PZE, ukoliko bi Dzordzi umeo da se drzi scenarija.

Ovi trenutni voditelji su stvarno pakao.
Slazem se da su voditelji i njihov 'humor' (kao i cinjenica da program traje predugo) trenutno najkriticniji deo PZE-a

Plus to sto znamo da je RTS-u pitanju tako da mi to nuzno odmah kvari utisak i daje neki vibe ljigavosti zbog RTS-a kao takvog, ali ajde da ne ulazimo sad u politiku, emitera nazalost ne mozemo da biramo.

• Like
Reactions: FFM
SAD trebamo već da počnemo da mađijamo. Ovo je moj trenutni doprinos za večerašnji žiri

Veštice i veštci svih zemalja, ujedinimo se!

Baš lepi komentari stranaca, po njihovoj faci vidiš da su zapanjeni 😊
Baš sam ovo pogledao sad.

Pa njen komentar - "Ne znam o čemu peva ali osećam svaku reč" sam po sebi govori da je pesma kvalitetna i da ima dušu. Nadam se da ovako nešto prepoznajemo i mi.

Nije ovakva pesma za svakoga i ukusi su različiti ali mislim da svi mogu da primete kad se na sceni događa nešto posebno kao što je to u ovom slučaju

Ево видим на Инста клип наступа Крај мене кад међу лајковима и госпођа Оља

Proud Of You Yes GIF

Ja sam krenuo da botujem među poznanicima koji ne planiraju da glasaju. Ja im lepo prosledim novac, a oni pošalju glasove za Lavinu. Nikad se ovoliko nisam investirao, čak ni za Saru ni za Teyu.

Back