Zbog tehnickih problema pri prvom izvodjenju.
Nešto je bilo čudno u njenom nastupu, ali nadam se da će se popraviti za finale.Moram pogledati nastup više puta, ali iz prve mi djeluje stvarno kao Zejnin najgori nastup na PZE-u![]()
Sad ce jos jednom kao gost
Meni više deluje da nijedan izvođač neće imati lepe kadrove. Naprosto, kao da su svi prethodni dobili otkaz i zaposlili nove nekompetentne.Ostaje mi samo da se molim da Lavina ima dobre kadrove, super kostime, harizmu, dima i vatre.
Molim se hrišćanskom bogu, Alahu, bogovima antičke Grčke, Egipta i Rima, Hare Krišna i svi svetiOstaje mi samo da se molim da Lavina ima dobre kadrove, super kostime, harizmu, dima i vatre.
View attachment 41742
Ja se trenutno molim samo da nista ne sjebu jer je dovoljan i bare minimum.Ostaje mi samo da se molim da Lavina ima dobre kadrove, super kostime, harizmu, dima i vatre.
View attachment 41742
ALi nemaju pesmu...ali dozvoljavam da me brutalnp dobar nastup demantuje pa nek idu sa nepostojecom pesmom ali sa harizmomNarode, kako prolazi ovo veče po meni LAVINI se šanse dižu i dižu. Samo ako i oni ne budu neki prdež
Mislim da su to uradili da bi mogli sajle da joj zakace sajle. Mada moglo je i drugacije. Kod Hristene u tom trenutku bude jako krupan kadar sa strane, pa joj snime ruku, i onda mrak par sekundi. Mada kod nje se videla sajla po jednom pre reveala i u PF i u F, i to u 2 razlicita momenta. Zeznuli kamermani ili ti sto kace sajle. Mozda je kod Zejne bila sigurica da se ne desi nesto slicno. Videemo sutra, mozda omanu.Zejni čak odradili i smanjivanje ekrana kao Lorin . Preterano zaista.