Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Kontam da sa 4 boda ide dalje to znači da đurđica ako je dobila 0 od TVT nije dobila 4 boda od žirija to je sramota. Interesantno da su sva tri ćaci predstavnika progurana u finale.
Malo je to. Po meni je 7 poena potrebno za finale. Eventualno 6, i to je minimum.

Pribojavam se da se loše piše u subotu. Da bi svi komplet bili srećni kao mali majmuni da pobedi BILO KO o kome smo pričali ovih mesec dana na forumu. Ako bude išta i slično prošloj godini, to im je poslednji ekser u sanduku i neka gase festival.

Glavu dajem da je ova motka Iva Grujin pobedila po publici večeras. Odmah iza je napredna Mirna koja je večeras zvučala ko kuče koje ugiba od starosti.

Hahahahaha
Ako jeste, tata je radio prekovremeno, kao i Bokicin lani. 💀 Ne mogu da zamislim prosečnog gledaoca da se lati telefona i glasa za Ivu Grujin i ovu pesmu, u realnom stanju i realnom vremenu teško da bi skrpila i bod.

Užas....ko glasa to u žiriju, nebi me čudilo da stvarno ta Iva Grujin pobedi...a Bog me ubio ako znam uopšte i ko je ta cura, žena..🙄
Evo ga sad i ovaj pi..ousti da me nervira, opet će neko da ga atentira...mrš sotono, sad ću i ja ko pokojna Zvezda, Bog dušu da mu prosti, al' povremeno mi nedostaje. 🥲🙏

Last edited:
U finalu vidim ide 20 poruka od mene, a možda i više. Ovo troje što su prošli, treba ih se plašiti.

Back