Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Brat Pelin mora da bude top 2 publici da bi osigurao prolaz, a nadam se da će se to i desiti

• Like
Reactions: FFM
Ako brat pelin ispadne placam turu pica celom forumu
Brata Pelina bih sada potpisao da ispadne jer je počeo nešto da mi ide na živce od danas. Nadam se da će flopnuti i smoriti da otvori mjesto nekome drugom, bilo kome, nemam ništa protiv. Treba nam malo više začina u finalu, jer se dosta klišea provuklo iz PF1.

Brata Pelina bih sada potpisao da ispadne jer je počeo nešto da mi ide na živce od danas. Nadam se da će flopnuti i smoriti da otvori mjesto nekome drugom, bilo kome, nemam ništa protiv. Treba nam malo više začina u finalu, jer se dosta klišea provuklo iz PF1.

I meni od juče ide na živce :D Video sam novi skeč gde se kao vraća iz budućnosti i kao brate moramo da spasemo Srbiju jer nisi pobedio na PZE izabrali su neku pesmu koja je osvojila 15. mesto. Kao razumem da je skeč šala ali brate nemaš pobedničku pesmu.

Joj nekad mi se čini da se zaboravlja da se čovjek sprda u skečevima 😔

Više puta je u intervjuima rekao da se nada da će ljudi glasati za njega samo ako im se svidi pjesma/nastup, logično da želi da pobijedi ali teško da je u fazonu ili ja ili niko

Back