Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Tita odmah da izbriše tvit jer to nije istina. Mi ovde samo hejtujemo Kajsiju, i to strastveno 🔥

Ne može izvođač da ti se raspada od pevanja i izvrće dušu, a da ti snimaš celu scenu.
Season 5 No GIF by The Office

Tri kamere u facu, pa menjaj kadrove i uglove, ili samo sedi i daj osobi šansu da prenese neku emociju.

Prikazuj velelepnost scene dok se Kosjerina klati, aman više.

Eh, sad, leglo hejtera. Jesu ljudi većinom ovde mlako reagovali na Haremke ove godine, ali tako je bilo i prošle do nastupa.

Ali evo i sada su u top 5 na forumskom glasanju.

Ima i nas koji volimo i Aladina i ovu pesmu, od početka pa do kraja PzE. Večeras glasam i za njih.
Izvini, ali nekima je ocigledno problem sto nisu glavna tema i glavni favoriti. Zato Lefkada i ide okolo naokolo da suplja poene. Kao sto @Bebi napisa, svasta je on radio ovde po forumu, ekstremno se ruzno ponasao da mislim da je najkorektnije bilo da ga ni ne spominjemo u okviru takmicenja. Al kad vec ovako slobodno pise da smo leglo hejtera, samo mali podsetnik da ima nas koji znamo ko je i sta je!

A vi podrzavajte. Nemam problema sa tim.

Vi ko da ne znate ko je doticna osoba. I da je na svaku kritiku kukala ko ranjena mecka.

Ja ne znam sta s' ti pravis blesav kad si bio tu dok je taj neko bio forumas, i bio prisutan tokom svih izliva cim mu se nesto ne dopadne.
Jbg, očigledno imam pamćenje zlatne ribice.

Izvini, ali nekima je ocigledno problem sto nisu glavna tema i glavni favoriti. Zato Lefkada i ide okolo naokolo da suplja poene. Kao sto @Bebi napisa, svasta je on radio ovde po forumu, ekstremno se ruzno ponasao da mislim da je najkorektnije bilo da ga ni ne spominjemo u okviru takmicenja. Al kad vec ovako slobodno pise da smo leglo hejtera, samo mali podsetnik da ima nas koji znamo ko je i sta je!

Bukv svaka čast Haremkama kao celini na radu i trudu, al jedna članica je sama stvorila ovde sebi loše odnose i to je naprosto tako. Najlakše je uperiti prstom da je drugi neko kriv.

Tita odmah da izbriše tvit jer to nije istina. Mi ovde samo hejtujemo Kajsiju, i to strastveno 🔥
Ko sto Mirna ne moze da otpise potpis Vucicu tako ne moze ni Tita da je FORUM LEGLO HEJTERA (prosle godine podsecam nisam bio aktivan).
Posvadjace se ona i sa vama, polako, ne sekirajte se.

Izvini Evil, ali nije mi korektno da ovako prozivaš Lefkadu.

Ako ti imaš neke nejasnoće sa bilo kim iz te grupe ili osobama iz njihove blizine, to je vaša stvar i ne bi trebalo da se reflektuje na grupu ili pesmu u kontekstu foruma. Nismo svi upućeni u nekadašnje forumske sporove (niti me zanima).

Lefkada se ovde ponaša sasvim korektno i totalno prijateljski, bez bilo kakvih komentara i podbadanja na tuđe prozivke i neprimerene izjave, a bilo ih je, naročito prošle godine.

Šalu na stranu, bitno je samo da utišaju onog drugog tj pratećeg vokala da se glavni (Luka valjda) jedini najviše čuje i biće dosta bolje jer taj drugi kvari utisak malo
Inače su svakako u igri za pobedu 👏🏻
Ako se to nekim svetim čudom desi, da angažuju Konstri za stejdz. Znam, zvuči nespojivo ali uuubeđena sam da bi bila odlična koprodukcija.
Evo, i ja sanjam bar do 21č ili ti finala

Last edited:
Lefkada je pored Eegora jedina od takmičara koja se ovde redovno pojavljuje, komunicira i otvorena je za pitanja i sugestije. Ne daje bilo kakav loš vajb, baš naprotiv.

Privatne čarke i staroforumske istorije sa učesnicima PzE ostavite za druge teme.

Back