Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Izvini Evil, ali nije mi korektno da ovako prozivaš Lefkadu.

Ako ti imaš neke nejasnoće sa bilo kim iz te grupe ili osobama iz njihove blizine, to je vaša stvar i ne bi trebalo da se reflektuje na grupu ili pesmu u kontekstu foruma. Nismo svi upućeni u nekadašnje forumske sporove (niti me zanima).

Lefkada se ovde ponaša sasvim korektno i totalno prijateljski, bez bilo kakvih komentara i podbadanja na tuđe prozivke i neprimerene izjave, a bilo ih je, naročito prošle godine.
Potpis na sve, ja ne znam šta sam juče jeo, kamoli ko je sa kim u forumskoj istoriji imao sporove i sukobe. Nije kao da je bila jedna osoba pa da bi trebalo da je se sećam. A čim je se ne sećam, znači da nije vredna pomena.

A što se Lefkade tiče, mene lično nikada nije prozvala na ružan način i imali smo u par navrata normalnu i pristojnu komunikaciju.

Izvini Evil, ali nije mi korektno da ovako prozivaš Lefkadu.

Ako ti imaš neke nejasnoće sa bilo kim iz te grupe ili osobama iz njihove blizine, to je vaša stvar i ne bi trebalo da se reflektuje na grupu ili pesmu u kontekstu foruma.

Lefkada se ovde ponaša sasvim korektno i totalno prijateljski, bez bilo kakvih komentara i podbadanja na tuđe prozivke i neprimerene izjave, a bilo ih je naročito prošle godine.
Nisam ja prozvao Lefkadu, samo mislim da nije u redu da Lefkada ovde cicomacose sa vama, jer Tita ne pise zato sto mi znamo ko je i sta je, pa je malo nezgodno da se pravi fin, a na drugoj platformi nas (koji smo imali zamerke) a uz to i VAS kao zajednicu napljuje. Mislim da jasno pise OGAE FORUM je leglo hejtera.
Pa sad jedno nek se smeska i bude fino, drugo neka pljuje, a ja nek sipam toksine.

I ako na kraju svrga ne mozes sam shvatiti istinu iz svega ovoga, ne krivim te. Imas prava podrzavati koga zelis. Kao sto i ja imam da uputim kritike.

Nisam ja prozvao Lefkadu, samo mislim da nije u redu da Lefkada ovde cicomacose sa vama, jer Tita ne pise zato sto mi znamo ko je i sta je, pa je malo nezgodno da se pravi fin, a na drugoj platformi nas (koji smo imali zamerke) a uz to i VAS kao zajednicu napljuje. Mislim da jasno pise OGAE FORUM je leglo hejtera.
Pa sad jedno nek se smeska i bude fino, drugo neka pljuje, a ja nek sipam toksine.

I ako na kraju svrga ne mozes sam shvatiti istinu iz svega ovoga, ne krivim te. Imas prava podrzavati koga zelis. Kao sto i ja imam da uputim kritike.
Ta izjava da smo leglo hejtera nema smisla isto kao ni tvoja da ovde neko dolazi da prosi za malo Harem ljubavi.

Stvarno nema potrebe da se nečiji sukobi prelivaju na bilo koga ovde, ili na bilo kom drugom mestu gde se razglaba o PzE.

Kakva drama queen (Titta), na X je ranije pisala kako je Aladin kič pesma I nastup da bi uzdigla Bom Bom, što je meni jako glupo, pljuvati po sopstvenom nastupu pogotovo kad su bili favoriti i kad je toliko ljudi podržalo taj nastup.

Iskulirali smo izjavu o hejterima, jer je svima besmislena, ali isto tako mislim da nije ok da se onda u priču uvuče članica grupe o čijem ponašanju ovde na forumu možemo da kažemo samo pozitivne stvari.

Ne treba da nas se ubeđuje ko je u pravu, jer većina nas nema pojma o kakvim se sukobima radi.

Dodo dragi. Ja nisam sukobljen. Kritike imam. To sto se nekome ne dopadaju nije moj problem. Ali cu da odreagujem na ovo, jer mislim da je skandalozno ruzno, prema meni bas me briga, ali prema svima vama koji podrzavate ovu "grupu". Ne vidim da ste izuzeti, vec je ceo forum jasno etiketiran.

Ne znam kako u toj prici opet ispadam ja negativac.
Neka vam bude. Nemam taj problem. Znam hvala bogu ko sam i sta sam.
A tako znam i ko je osoba koja je postovala ovo.

Ja sam u prvi mah i zaboravio o kom forumašu se radi, zato sam i prokomentarisao da nije u redu ta izjava o leglu hejtera, lol. :ROFLMAO:

John Cena What GIF
Ljudi pomagajte! Uhvatio sam sebe da pevušim "Freulein"

Khm Da li može da se pređe na temu, off-topic please? MI ovde deluluišemo o PZE. 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Miloš će zaključati temu.
Samo kažem...

Bukvalno ako je pet hejt komentara bilo (ni toliko), naspram 30-40 pozitivnih. Ne znam što se onda čovek fokusira na manjinu kad vaga kaže drugačije.

Bukvalno ako je pet hejt komentara bilo (ni toliko), naspram 30-40 pozitivnih. Ne znam što se onda čovek fokusira na manjinu kad vaga kaže drugačije.
Pa to je tako, čak i kad nabaciš šminku i periku i staneš na štikle, zloba i dalje ostaje i to se ne može iskorijeniti.

Ne treba uopće pridavati nikakvu pažnju zapravo takvih glupostima, na forumu je svima vidljivo koliko je tko podržavan, a ovo je samo njegova sramota.

Dodo dragi. Ja nisam sukobljen. Kritike imam. To sto se nekome ne dopadaju nije moj problem. Ali cu da odreagujem na ovo, jer mislim da je skandalozno ruzno, prema meni bas me briga, ali prema svima vama koji podrzavate ovu "grupu". Ne vidim da ste izuzeti, vec je ceo forum jasno etiketiran.

Ne znam kako u toj prici opet ispadam ja negativac.
Neka vam bude. Nemam taj problem. Znam hvala bogu ko sam i sta sam.
A tako znam i ko je osoba koja je postovala ovo.
Ne mislim da si negativac, ali bukvalno nepotrebno širiš priču sada.

Izjavu sa X za hejtere smo svi otkačili, a nadovezao sam se na tvoje prozivanje Lefkade, zato što smatram da je nekorektno da druge članove grupe stavljaš u kontekst vaših sukoba. Nemam šta više da dodam.

Back