DjuzzaBro
Iskusan član
Pregledi ne mogu da stignu lajkove. Zabagovalo.LAVINA već 2k lajkova![]()
Pregledi ne mogu da stignu lajkove. Zabagovalo.LAVINA već 2k lajkova![]()
To je to.LAVINA već 2k lajkova![]()
Onaj krajnji growl je klasičan black. I završnica i krešendo liče na Ihsahna. Mada lik je pokazao da barata svim tipovima growla. Impresioniran sam.A jbg brt, Emperor je simfonijski blek metal. Druga vrsta muzike, druga vrsta pevanja. Lavina je progresivni metal....nešto najbliže Dream Theater-u , Tool-u....šta znam.
vrv je zabo lajkometar, nzm jel moguće baš tom brzinom. To nije ni gn*zdo orlovo uspelo u ovom roku lolLAVINA već 2k lajkova![]()
Ali zašto se pravimo da znamo kako je žiri glasao prekjuče?Ja nažalost i dalje ne vidim scenario u kome žiri daje Lavini 12 poena ili čak blizu tome (na moju veliku žalost). Naročito, posle prekjučerašnjeg glasanja.
Možda da se nadamo da će neki finalni žiri biti normalniji, ali ako opet sede oni isti od utorka, šanse su nikakve.
Pa moje srce ovo ne može da izdrživrv je zabo lajkometar, nzm jel moguće baš tom brzinom. To nije ni gn*zdo orlovo uspelo u ovom roku lol
LAJKOMETAR
LAVINA 2,048
Brat Pelin 222
Zona 135
Harem Girls x Ivana 119
LU-KA 18
Sanja Aleksić 15
Jack Lupino 13
Aleksandra Sekulić 12
Avgust 12
Aleksandar 11
GEMINNI 10
Milica Burazer 8
AL NEK SMO MI HEJTERIAli što Haremke niko nigde ne spominje, niti se sećam nečega iz nastupa. Znam samo da je bilo crno žuto i to je sve.