Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Inače, ljudi ne treba da se čude što dosta njih ne vole Lavinu, a sigurno ih ima. Jednostavno to nije mainstream pesma, i ne može se svideti svakome! Pesmu nećeš čuti na radiju, MTV-u....na primer Zitti e Buoni je mnogo više mainstream radio friendly pesma, nego "Kraj Mene", Pa čak i "Hard Rock Hallelujah" od Lordi. To su više rok pesme koje su mainstream friendly. Zato smatram da pesma kao sto je "Kraj Mene" još do sada nije viđena na Eurosongu. Čak i Blind Channel i Terasbetoni koji su bili kod nas 2008 godine ne mogu u isti koš sa Lavinom. Po prvi put bi neka zemlja poslala nešto što je više Underground

Što se mene tiče jedina dva paketa koje prolaze u finale ESC su Lavina i Zejna. Tu treba jako malo popraviti da imamo odličnog predstavnika. Sve ostalo je kockanje na kvadrat.

Večeras bih inače pohvalio Burazerku koja je meni najbolje osmislila i izvela svoj nastup, šteta što pesma nije ni blizu nastupa.

Inače, ljudi ne treba da se čude što dosta njih ne vole Lavinu, a sigurno ih ima. Jednostavno to nije mainstream pesma, i ne može se svideti svakome! Pesmu nećeš čuti na radiju, MTV-u....na primer Zitti e Buoni je mnogo više mainstream radio friendly pesma, nego "Kraj Mene", Pa čak i "Hard Rock Hallelujah" od Lordi. To su više rok pesme koje su mainstream friendly. Zato smatram da pesma kao sto je "Kraj Mene" još do sada nije viđena na Eurosongu. Čak i Blind Channel i Terasbetoni koji su bili kod nas 2008 godine ne mogu u isti koš sa Lavinom. Po prvi put bi neka zemlja poslala nešto što je više Underground
Ovo jeste bio i problem kod mene, ali kliknula mi je pesma na kraju

Međutim uz nastup, bilo je instant

Mene je jako strah subote, i bila sam jako skeptična prema pesmi Lavine al jednostavno večeras nije bilo dileme - bili su najbolji. Nekad stvarno žiri treba pojesti sva svoja ** i deliti glasove na osnovu takmičenja gde se ide, doba u kome se nalazimo i sa poštovanjem svakog žanra. Drugačije nema smisla ni mi fanovi da pratimo ovo takmičenje. Kome se Evrovizija danas ne sviđa ne može biti ni žiri.

Uf Top

Ali kadar na početku prvog refrena i skidanje kaputa

View attachment 41912
Bukvalno

Seven Days Lol GIF by HBO Max

Back