Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Na koji je fazon Zejna i dalje favorit u merudianu breee
Na fazon što gledaju samo suve cifre pregleda, eventualno možda i ime, kao neki estradni status izvođača.
To je okej kao kvantitativni aspekt procene i kalkulacije, ali fali i nekakav kvalitativni, koji ni ne može tako lako da se formira izvan fandoma i muzičko-scenski ili bar evrovizijski upućenijih ljudi, zato i maše svake godine.

Meni je ovde jedino čudno što još nemaju 200k pregleda 🥳 Sanjala sam noćas da sam se probudila i da su imali 200k. Ostalo sve komentari i lajkovi su mi na mestu.

S druge strane, često se nastupi iz polufinala i finala sudaraju i zbunjuju po trendingu kada su u pitanju pobednici ili istaknuti favoriti, možda i bolje da im više plane nastup iz finala.

Ma kakvi ima 145 dislajkova. Pre bih rekao da je trending iz nekog razloga zatrokirao. Mozda jer su naglo dobili na lajkovima posle objave pesme, svako je usao i lajkovao.
A primetio sam da su i na oficijalnom klipu za par dana nabuzili 2k lajkova bez naglog skoka u broju pregleda oko nedelju dana pred pf. Mozda su se ispromovisali i njihovi fanovi / poznanici izlajkovali na max, pa isto i posle pf-a i yt privremeno sprecio da se nadju u trendingu. Ako su ove cifre ciste ako ne danas, ulaze sutra i to visoko. Ali nama ide sto pre da bi i vidljivost bila veca.

Kako god, ko bude zeleo glasace bili ili ne u trendingu.

U sustini i vi mozete pomoci, vrtite pesmu, zavrsi se pa ponovo, zavrsi se pa ponovo (bitno celu) evo ja vrtim ceo dan buhahaha

Ako Lavina do ponoći ne uđe u trending onda je iz nekog razloga YT algoritam stvarno odbacio pjesmu, neki interni parametar koči očito. Oni su u pola sata dobili dvije hiljade lajkova, što za taj kratki period jeste malo previše, pa možda to žulja. 🤷‍♂️
Postoji i mogucnost da je Lavina odbacena sa trendinga posto znam da nekada ako mnogo pesama sa istog kanala udju u trending, Youtube zakljuca trending da ne bi mnogo pesama sa istog kanala bili u trendingu. LAvina ima ubedljivo najbolji ratio pregleda i Lajkova od svih pesama, ali su zdravi. 94k pregleda sa 5,4k lajkova je oko 5,7% ratio sto je ubedljivo najjace od svih pesama ove godine. Takodje imaju oko 1,6k pregleda sto je odlicno za tolku kolicinu pregleda. Ako verujemo matematici Lavina je favorit publike za sada. Zejna je vec sada pala cak ispod Pelina. Njen ratio je negde oko 2% sto je jako lose a pesmu sa najvise pregleda oko 177k mada ona ej vec 2 dana na YT. Ima cak oko 600 dislike-ova sto pokazuje da ona opada a Pelin i Lavina se dizu. Ostali su jako slabi. Haremsice su tu najgore

Back