A nije videla neke inicijale tipa IG ili tako nesto? Pitam za drugaraGledala mi komšinica u šolju i rekla da vidi Lavinu neku kako hukti i kaže, vidim slovo V kao victory
Pelin treba da bude voditelj PZE-a. Bez Ironije. Džordži je isto vrckast i duhovit. Ubace još neku devojku smene fosilke koje brkaju tekstove i najave stalno. Uzdisanje im takođe nismo zaboravili.Realno Pelin je neki idealan prototip joke act predstavnika po meri RTS-a. Dečko je fin, uglađen, kežual, nije konfliktan, baca tu neke fore sa zastavom iz Potere, a njima sve to godi. Nekog većeg ludaka ili mentola kao Desingera RTS ne bi mogao nikada da iznese niti da isprati.
Meni je 2024 najbolji. Bila je svetska energija.Iskreno nismo nikad imali bolji PZE i to je cinjenica
Dzordzi i Pelin bi stvarno bili super varijanta za voditelje PZE, ukoliko bi Dzordzi umeo da se drzi scenarija.Pelin treba da bude voditelj PZE-a. Bez Ironije. Džordži je isto vrckast i duhovit. Ubace još neku devojku smene fosilke koje brkaju tekstove i najave stalno. Uzdisanje im takođe nismo zaboravili.
Istina. Meni je veći problem ko je scenarista i tekstopisac za voditelje...Pelin treba da bude voditelj PZE-a. Bez Ironije. Džordži je isto vrckast i duhovit. Ubace još neku devojku smene fosilke koje brkaju tekstove i najave stalno. Uzdisanje im takođe nismo zaboravili.
Energija je bila top, ali pesme meh. Toliko imena, a nista nesto posebno.Meni je 2024 najbolji. Bila je svetska energija.
Ma Pelin je sav messy. I nastup je messy. Zanimljivo messy ako mogu reci ahhahahaahveliki respect za pelina, nastup je zaista bez greske, perfektan...ali ako me pesma ne vozi cak ni nakon takvog nastupa, sta onda to govori o pesmi? kao ima neki catchy momenat, ali sve u svemu jako slabo
Meni su "fileri" 2024. bili vrhunski, Keni Nije Mrtav, Iva Lorens (slažem se za nastup), Marko Mandić, Saša Baša, pa čak i Kavala sa onim orijent nastupom...Energija je bila top, ali pesme meh. Toliko imena, a nista nesto posebno.
Ramonda dosadna i losa kopija Dzanuma, Gnezdo orlovo patetika, Konstrakta je bila interesantna ali ni blizu prvog pokusaja. Lena Kovacevic imala bas dosadnu pesmu, ali nazalost to zbog smrtnog slucaja u porodici ako se dobro secam. Cobyeva pesma za Kat Dosu nezavrsena. Iva Lorens top pesma, ali usrala nastup. Balos kul pesma, nastup nepovezan. Dzordzi jedino full dobar, ali nije bio za ESC.
Svi super sastojci i straba energija, ali na kraju nista posteno da se izrodi.
Da, Kavala je bila sjajna!Meni su "fileri" 2024. bili vrhunski, Keni Nije Mrtav, Iva Lorens (slažem se za nastup), Marko Mandić, Saša Baša, pa čak i Kavala sa onim orijent nastupom...
Koja je po tebi najbolja godina?Energija je bila top, ali pesme meh. Toliko imena, a nista nesto posebno.
Ramonda dosadna i losa kopija Dzanuma, Gnezdo orlovo patetika, Konstrakta je bila interesantna ali ni blizu prvog pokusaja. Lena Kovacevic imala bas dosadnu pesmu, ali nazalost to zbog smrtnog slucaja u porodici ako se dobro secam. Cobyeva pesma za Kat Dosu nezavrsena. Iva Lorens top pesma, ali usrala nastup. Balos kul pesma, nastup nepovezan. Dzordzi jedino full dobar, ali nije bio za ESC.
Svi super sastojci i straba energija, ali na kraju nista posteno da se izrodi.
Prošle godine je bila Kosjerina, pretpostavljam i ove, ali nisam proverila.Istina. Meni je veći problem ko je scenarista i tekstopisac za voditelje...