Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Dobar ti je nacin razmisljanja, ali matematika ne matematikuje jer ima 150 hardcore ESC fanova, a 1500000 kezualaca gleda PZE.
Da ali kezualci obicno i ako glasaju oni daju po neki glas, a neki ni ne glasaju, dok esc fanovi obicno sliste svih 20 poruka. Evo ja uplatio kredit jutros i svih 20 ide na Lavinu

Pošto su Haremke vjerovatno ispale iz igre za pobjedu nadam se da Zejna pobjeđuje i sa promašenim konceptom nastupa. Ako Lavina ode mislim da će hajp biti na nivou zadnje dvije-tri godine. O Jugoslaviji bi barem pisali portali do maja i bila bi predmet neke rasprave, ovako mislim da kežualce neće pretjerano zanimati da gledaju Eurosong, a nema hljeba od oslanjanja na to da će stranci nešto prepoznati. 😀

Стало му је очигледно и то је за сваку похвалу, и и даље мисли да има шансу и зато се вјероватно и цима да покуша да оствари циљ.

И Сари је вјероватно било јасно да је Констракта постала главни фаворит послије полуфинала, и да је бољи избор, али нема предаје до краја.

Иначе, размишљам како би Мими М искидала прошле године да је приступила наступу као Пелин, али њој је то било одбојно и ето јој резултата

Da ali kezualci obicno i ako glasaju oni daju po neki glas, a neki ni ne glasaju, dok esc fanovi obicno sliste svih 20 poruka. Evo ja uplatio kredit jutros i svih 20 ide na Lavinu
Ukupne stigne 100-125k glasova publike, tako da glasovi hardcore ESC fanova vrede, ali ne bas toliko. Pogotovo ato nece svi glasati za Lavinu.

Довољно је да гласају људи који лајкују и пишу коментаре на друштвеним мрежама, а и ту су ове две опције најјаче

Pitanje je koliko ce i Pelin osuriti sa glasovima publike. On je influenser, ima svoju publiku to stoji, ali njegovu pesmu i mnogo kezualca voli. A oni ne glasaju. Vise gledaju show iz zabave.Bo;je imati pesmu koju vole 50 hardcore esc fanova, nego pesmu koja ima 150 fanova kezualca. Ovim ce svih 50 fati glas, a ovim drugim pola njih nece samo ce navijati
Svake godine je publiku uzeo favorit kezualaca

• Like
Reactions: FFM
Ne znam nijednog kežualca koji će ove godine gledati PZE 😂 mislim da će ove kao 2023. ogromna većina tvt biti hardcore fanovi i botovi, što nzm kome ide u korist, ali verovatno Lavini
To sto mi ne znamo, to ne znaci da nece gledati. Siguran sam da ce gledanost biti bar milionce, minimum 800k.

Da li je mozda Luka govorio ko je zenski glas na pocetku pesme? Andjeoski glas! Vec tu dobijam teski goosebumps i ulazim u misticnost pesme

Da smo u krugu favorita sa Lavinom već bi uveliko krenule da rastu kvote, treba biti realan. Previše niche je ovaj tip pesme da bi pobedio, u nekom idealnom univerzumu bi bio top 3 kod žirija u finalu esc, ali žiri na esc dolazi iz sveta komercijale tako da teško.

Ako zanemarimo forumski hajp, ja cenim da ce 12 od publike otici Bratu Pelinu koji je jako pametno usao u kampanju i maksimalno aktivirao druge influensere/komicare, a 10ka ipak Zejni jer je bas hajpovana kao pobednik, ima pamtljivu pesmu i visi sa sajle.

Mislim da bi Lavini dosta pomoglo za glasove ako bi se u poslednjoj deonici manje tako grubo drali, a vise izveli kao na studijskom snimku.

Pa ne peva on taj zadnji refren na taj način zato što misli da bolje zvuči nego zato što ne može onako kako je na videu. Verovano je u videu radio autotune.

Back