Ima baš dobar giros na Banovom brdu
Vala ima. Trebala bi da ode da proba.
Ima baš dobar giros na Banovom brdu
Glupost, poslednji refren je takav da bi u isto vreme bio otpevan i growl-om i normalno, a ne jer ne može da otpevaPa ne peva on taj zadnji refren na taj način zato što misli da bolje zvuči nego zato što ne može onako kako je na videu. Verovano je u videu radio autotune.
Bukvalno, otpevano je u dvoglasu da bi se održala melodija jer nije lako growl-ovati i to postići, i btw to vam je jedna od najtežih vokalnih tehnika koja se usavršava godinama. A vi i dalje trubite u prazno, ko vam brani.Glupost, poslednji refren je takav da bi u isto vreme bio otpevam i growl-om i normalno, a ne jer ne može da otpeva
kod Luleta? najboljiIma baš dobar giros na Banovom brdu
Ja bih rekao da bi pali na dupe da je iskopirana pesma Hurricane-a, nastup spot Pussycat dolls, davane info pre takmičenja i šliht, onda serving hejt za forum na X u.Da su visili sa plafona i vrteli se oko svoje ose, možda bi im se više svidelo, ali to je sve stvar ukusa.
Uplatimo svi po hiljadarku za Srbiju na vreme, dok ne krenu svi da uplaćujuRazmisljao sam da li da napisem sledece a da ne ispadnem smesan, kao onomad jedan decko koji je bio ili je jos u organizaciji PZE-a, ali bas me briga recicu.
Mi imamo pesmu koja moze da pobedi na celom takmicenju.
Ja još ti čuvam mesto kraj sebe
A ova jednostrana ljubav ubija me
Nisu isti ljudi. Samo sam se ja zalio ovde na growl jer mi licno ne pase i mislim da moze da odbije , a nema ga na studijskom snimku u takvoj formi. I sve ostalo mi se apsolutno svidja sem toga i Lavina mi je favorit od izlaska pesama.Bukvalno, otpevano je u dvoglasu da bi se održala melodija jer nije lako growl-ovati i to postići, i btw to vam je jedna od najtežih vokalnih tehnika koja se usavršava godinama. A vi i dalje trubite u prazno, ko vam brani.
Ali to su isti ljudi kojima smeta i šta rade gitaristi, kaže ne treba samo da stoji, mora nešto da radijedan salto, drugi kolut unapred, treći unazad, četvrti da tverkuje. A da, ni tad ne bi valjalo.
Da su visili sa plafona i vrteli se oko svoje ose, možda bi im se više svidelo, ali to je sve stvar ukusa.
Ako je Čeda zvao onda ništa.Evo i Čeda Jovanović rekao da će glasati za Lores i pozvao da se glasa za nju xD
Све само да се скрене пажња са са ПЗЕ...Al što svi pričaju o nekom trećem svetskom ratu bombama nešto kao ljudi to je samo PZE nije toliko dramatično
a Coa Kos šta kaže?Evo i Čeda Jovanović rekao da će glasati za Lores i pozvao da se glasa za nju xD