Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Mi ovde ceo dan negativno pričamo o žiriju što je razumljivo jer znamo kakvi mogu biti, ali mora se pošteno reći da si oni prošle godine bili na svom mestu. 12 poena je dobio onaj ko je i trebao, a to je Vukayla. Tako da je žiri uradio odličan posao. Problem je bio tvt prošle godine o ona sumnja za Bojanu i Davida. Vukayla samo 4 dobila od publike tako da smo mi zaribali tu

Glupost, poslednji refren je takav da bi u isto vreme bio otpevam i growl-om i normalno, a ne jer ne može da otpeva
Bukvalno, otpevano je u dvoglasu da bi se održala melodija jer nije lako growl-ovati i to postići, i btw to vam je jedna od najtežih vokalnih tehnika koja se usavršava godinama. A vi i dalje trubite u prazno, ko vam brani.

Ali to su isti ljudi kojima smeta i šta rade gitaristi, kaže ne treba samo da stoji, mora nešto da radi🤣 jedan salto, drugi kolut unapred, treći unazad, četvrti da tverkuje. A da, ni tad ne bi valjalo.

Da su visili sa plafona i vrteli se oko svoje ose, možda bi im se više svidelo, ali to je sve stvar ukusa.

Ja ne znam zašto bi neko organizovao masovno glasanje ako je pjesma nonevent, to valjda radi neko ko je pripremio pjesmu tako da ide na pobjedu, prije bih mogao zamisliti Haremke i Ivanu da žicaju glasove nego Iva Grujin

Ja se samo nadam da:
1) u ziriju nece sedeti neki metuzalemi kao prosle godine kojima su Princ i Svilar bili najbolji 👴👵
2) Da nece biti muljanja sa televotom kao prosle godine ☎️💰
3) Da nece biti nikakvog prioritiziranja na osnovu politicke podobnosti 🤡

I neka najbolji (Lavina) zaista i pobedi 🙏🔥⚔️

Da su visili sa plafona i vrteli se oko svoje ose, možda bi im se više svidelo, ali to je sve stvar ukusa.
Ja bih rekao da bi pali na dupe da je iskopirana pesma Hurricane-a, nastup spot Pussycat dolls, davane info pre takmičenja i šliht, onda serving hejt za forum na X u.

Ali može i kako si ti rekla.

Razmisljao sam da li da napisem sledece a da ne ispadnem smesan, kao onomad jedan decko koji je bio ili je jos u organizaciji PZE-a, ali bas me briga recicu.

Mi imamo pesmu koja moze da pobedi na celom takmicenju.

Ja još ti čuvam mesto kraj sebe
A ova jednostrana ljubav ubija me
Uplatimo svi po hiljadarku za Srbiju na vreme, dok ne krenu svi da uplaćuju 😆

Bukvalno, otpevano je u dvoglasu da bi se održala melodija jer nije lako growl-ovati i to postići, i btw to vam je jedna od najtežih vokalnih tehnika koja se usavršava godinama. A vi i dalje trubite u prazno, ko vam brani.

Ali to su isti ljudi kojima smeta i šta rade gitaristi, kaže ne treba samo da stoji, mora nešto da radi🤣 jedan salto, drugi kolut unapred, treći unazad, četvrti da tverkuje. A da, ni tad ne bi valjalo.

Nisu isti ljudi. Samo sam se ja zalio ovde na growl jer mi licno ne pase i mislim da moze da odbije , a nema ga na studijskom snimku u takvoj formi. I sve ostalo mi se apsolutno svidja sem toga i Lavina mi je favorit od izlaska pesama.

Tako da hajde da se malo stisaju strasti i u stvari citaju postovi od pocetka do kraja.

Back