Pesma za Evroviziju 2026: Polufinale i finale

Pa uvek mozemo racunati na RTS-ove kadrove sa Venere, pa dzabe onda i harizma hahah

Tek je sve počelo i umesto ds budem srećna uznemiravaju me izjave ovih nesrećnih žena i ljudi koji idu da pišu ispod svake reakcije na Lavinu da je satanizam. Pa koliko moraš biti jadan...
Zato sto nisu ni gledali nastup. Mach mesaju sa krstacom. Video sam i ja, njima bi vise odgovaralo da je pobedila neka pesma koja vuce na folk. Ne mogu oni da razumeju muziku, na nacin da osete emociju i tvrdji zvuk. Pevace drugu pesmu posle dobrog plasmana u Becu. Onda ce biti: fina neka deca, dobra, obrazovana😁

Ne znam cime da objasnim ovakav debakl EEgora kod publike, 1800 glasova svega?!

neka bude i nama za nauk da se ne zalecemo i ne donosimo zajkljucke previse na osnovu YT pregleda recimo, on je kidao sve vreme sa pregledima ali ovo je dokaz da to ne mora nuzno nikakav indikator da bude

Inace, Zejna sumnja u broj glasova. Nije izgledala pratila nase komentare. Zao mi je, s jedne strane, ali malo je sujetna, s druge strane. Nisam to ocekivao od nje. Nikako da shvati da pobedjuje paket. Kompozicija jeste dobra bila, ali je bilo problematicno i izvodjenje i nastup.

neka bude i nama za nauk da se ne zalecemo i ne donosimo zajkljucke previse na osnovu YT pregleda recimo, on je kidao sve vreme sa pregledima ali ovo je dokaz da to ne mora nuzno nikakav indikator da bude
Paaa iskreno bodovi Ive i Belle jesu čudni jer ni blizu reakcije publike nakon nastupa njihovog nisu bile, ali legit ako su se iscimale da se poguraju u finale, nisu pretjerale sa glasovima kao neki prošle god

Pa ja sam nekako očekivala Eegorov flop nažalost, nisam ništa komentarisala jer nisam mogla da tvrdim. Ali jednostavno, Eegor mora da radi pre svega na svom brendu, kao javna ličnost, to ne može da postigne ako zaista ne koristi društvene mreže. To je stvarno nemoguće onda.
On je nepoznat publici, sama pesma nije garancija, to smo se uverili i ove PZE sezone.

Nastup je takođe jako bitan. Reći ću još nešto kontroverzno, ali on mi kao lik uopšte nije za ove pesme, mislim da mu taj stil ne leži. Za pesme kao Klaber moraš da pucaš od harizme, bez lažne 'lood sam lik' priče, već da je prirodno takav. Možda da je dao nekome ko može da je iznese. On je stvarno jako kreativan i to je lepo, ali svako od nas mora znati svoje domete.

Back