Pa da, ide u sami vrh publici, vrlo vjerovatno 12Nakon što sam video večerašnji nastup bata Pelina u RTS klubu, prošlo mi je kroz glavu da je on došao na festival po svoju 12icu od publike![]()
Svake godine imamo po jednu takvu pesmu:Isto tako mi Zona izgleda kao da će imati Origami rezultat - svima okej pjesma ali nedovoljno jaka za pobjedu, top 5 i žiriju i publici ali ne pobjednička
Imam 40 minuta program, izvodim Starca dana, jednu neobjavljenu dram n bass stvar, DGVRN i Ći Ći sa gitarom, TONBE, Babalao i da KLABER UZIVO!View attachment 40996
Specijalitet za sve ljubitelje gabera, Krankšvester + Eegor.
Ćeš izvesti Klaber? @eegorizam
Nema to veze, samo ih jednostavno nije kupila melodija kao uostalom ni nas na prvo slusanjeZašto bi Konstrakta dobila mnogo od žirija kada u pesmi ima jedva pevanja? Ne kažem da je žiri besprekoran i nekorumpiran, ali nema razloga da dobije više poena od onoga što jeste realistično. Niti se očekivalo da oće
Већ након првог пф ћемо знати да ли ће Игор или Зејна бити више пласирани у финалу код публикеPelin i Eegor će ošuriti tvt, ako Zejna ili Lavina dobiju to će biti 8+12 žiri ili 8+10 žiri.
Iskreno, mislim da žiri ne bi hteo da glasa za pesmu koja se zove Jugoslavija i da bi je izignorisali.Mislim da bi Zejna potencijalno mogla da prođe dobro kod žirija na Eurosongu, možda konačno Srbija ostvari neki dobar rezultat kod žirija aka 100 bodova ili više.