Meni je njena pjesma prvo previse teksta , drugo nikakve rime nema , trece muzika i tekst mi ne idu jedno uz drugo. Npr da su napravili tako finu pjesmicu sa manje teksta skroz bi bilo ok. Ali kad sam je vidio na onom snimku iznenadio sam se kako je bomba
Zna li se hoce li biti kakvih hintova sa proba ? Kakvu ko ima scenu , koreografije , rekvizite itd ?
Ono sto znam sigurno je da ce pjesme iznijeti kako treba:
Zejna, Yanx , Aleksandra, Ana, mozda Aleksandar, Avgust bi trebao jer nema nekih trilera realno, Pelin je izbacio neki snimak iz emisije kao acoustic iskreno nije mi se dopalo. Ivana K u dijelovima, mozda Zona , Lores , Sanja ... nisam pametan sve mozemo nagadjati dok be krene barem I pf. Ja bih iskreno volio da svi budu besprijekorni i da se nikome ne desi neki fals ili problem jer vjerujem da se svi zestoko spremaju.
Ma i meni je pesma sranje i mislim da nema nikakav potencijal za ESC. Međutim za finale PZE ima po mom mišljenju. Bila je jedna izjava u nekom intervjuu Kovačevićke pre par godina da oni uvek žele da imaju raznovrsne učesnike, pa ako vratimo film od 2022. na ovamo videćemo da je u finalu PZE uvek prolazio makar jedan kandidat svakog žanra koji se našao u PF. Ona je unikat, ne znam ni kako da nazovem njen žanr i zato će proći jer misle da na taj način popularizuju PZE kod dece. Zato su je verovatno i gurnuli u PF.