Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Kod pobede Lavine bi mi jedino bilo smor to što opet u javnosti ne bi bilo podrške/hajpa za našeg predstavnika 🫤
Mislim da neće biti hajpa ni za jednog predstavnika. Luka, Teya i Princ su se svi vratili sa Evrovizije kao da su bili u ratu. Dosta iscrpljeni i nekako tužni od količine bullyinga koji su trpeli, uglavnom od domaćih fanova.

Mislim da neće biti hajpa ni za jednog predstavnika. Luka, Teya i Princ su se svi vratili sa Evrovizije kao da su bili u ratu. Dosta iscrpljeni i nekako tužni od količine bullyinga koji su trpeli, uglavnom od domaćih fanova.
Drustvene mreze su stvarno sve razjebale. Nismo ni mi mnogo bolji, ali mi bar imamo nas izolovan forum, ne iskacemo iz pastete na mrezama sa misljenjima.

Sigurno je i do manjeg hajpa, ali možda je i Spotify stroži u prebrojavanju strimova, i sami su se oglašavali da baš od prošle godine više paze na to i svašta nešto sasecaju i blokiraju.
Spotify je na zapadu sve nepopularniji. Ljudi shvatili kolika je to prevara. Umetnicima šipak dok oni zgrću milione na račun muzičara a sad još više sa AI generisanom muzikom koja je gle čuda, izbačena na tržište od njih samih. U fazonu su, ne trebamo više ni umetnike. Mi štancamo a vi slušajte. Lova 100% nama u džep.
💸💰
Teya i Selena onomad lepo otpevaše 0.03centa. Sad više ni to ne daju.

Ako se stvori hajp poslije nastupa na PzE i pobijedi osoba koja najveći hajp bude imala, biće i podrške. Ako pobijedi neko ko je tipa treći publici a žiri ga/je/ih izgura do pobjede, logično, opet će biti nezadovoljnih

Pa uvek je bilo nezadovoljnih. Da je Konstrakta bila dvadeseta, a ne peta, i po njoj bi bilo pljuvačne. Kada je pobedila na PZE znamo da je bilo hejta.

Jedino su Hurricane bile baš univerzalno voljene do te mere da niko nije hteo da prizna da im je pesma bila sklepotina. Ali to je zato što su bile voljene van granica ESC okvira.

Nervira me uvek ta cinjenica "zemlje"... Da je Klaber ne znam, kao Finska recimo, Ferto, i nemam pojma masu zemalja jos, bili bismo vec sada u istom rangu kao Grcka ove godine. Ali dzabe.. "prokletstvo"

Kod pobede Lavine bi mi jedino bilo smor to što opet u javnosti ne bi bilo podrške/hajpa za našeg predstavnika 🫤
Podršku neće imati niko.
Javni linč će da doživi Zejna kao romkinja koja peva o Jugoslaviji, Haremke jer su Dreg, Lavina jer ce ih vrv zvati sektom, Zona jer ne peva kako oni žele itd

Ovo mislim da ljude iz SRBIJE*

Pa uvek je bilo nezadovoljnih. Da je Konstrakta bila dvadeseta, a ne peta, i po njoj bi bilo pljuvačne. Kada je pobedila na PZE znamo da je bilo hejta.

Jedino su Hurricane bile baš univerzalno voljene do te mere da niko nije hteo da prizna da im je pesma bila sklepotina. Ali to je zato što su bile voljene van granica ESC okvira.
Ja se uopšte ne sjećam da su Hurricane bile voljene toliko, bukv svaki drugi komentar na Loco Loco spot koji sam vidio je bio loš do te mjere da su ih u intervjuima pitali šta misle o lošim komentarima

Tek nakon prvih proba je krenuo hajp i ludilo

Pošto sam videla gde taj "deo kodeksa" vodi pre 15 god sam prestala da gledam TV, pre 9 sam se skinula sa svih društvenih mreža, ne čitam komentare na novinskim člancima (uvek se pojavi previše pacijenata na jednom mestu) i tako ostadoh lagana I dobrog mentalnog zdravlja.

Ne možeš protiv nikoga ništa ali šta svakako može uvek svako je da sačuva sebe.

Pa trebalo je da dobije nacionalnu penziju bukvalno, mislim da većina nije ni svesna koliko je ona zapravo uradila za našu celokupnu scenu, o ESC-u da ne pričam. Kad mogu ćaci "glumci" i raznorazni samozvani "estradni umetnici" zapravo može i neko ko to zaista i zaslužuje.

Nije mi jasno zašto niko ne želi da im Konstra radi scenografiju? U više navrata je izjavila da bi to volela da radi...

Tužno je to što svaki naš predstavnik mora da prođe toplog zeca u sopstvenoj zemlji samo zato što nekome nije pobedio prvi favorit. Nažalost, nisam uopšte optimističan i mislim da će u godinama koje slede biti samo gore i gore. Mislio sam da nema dalje od onog iživljavanja nad Teyom posle njene pobede, ali ono što su pojedini na mrežama prošle godine izmišljali o Princu je da se čoveku okrene želudac. Pakovati čoveku iz čista mira razno razne afere, optuživati ga za pedo*iliju samo zato što je pobedio spletom nesrećnih okolnosti je monstruozno. Stvarno da se čovek zapita šta sledeće može da očekuje neki naš budući predstavnik, pošto ljudsko zlo i pakost očigledno nemaju granice.

Back