Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Ma toliko puta je demantovano to da "nešto nije za ESC" da je stvarno postalo suvišno to i komentarisati. Pa evo, Konstrakta razvalila tvt sa tipom pesmom koju pre nastupa apsolutno niko nije primećivao, a kamoli da je pomislio da je tako nešto "za ESC". I? 😂

Padobranci ni ne čitaju šta se piše, u suprotonom se ne bi ponavljali 200 puta, samo prospu 'pamet' i nestanu. Čitajte malo aman zaman, kad već komentarišete i radi ste da se registrujete, onda valjda možete i da pazite da se ne vrtite kao papagaji. Smor.

Uroš Marković se izlupetao malo.Kaže da je na ESC proporcionalni sistem što se tiče tekevotinga. Takođe kaže da on ne bira članove žirija na PZE. A zanimljivo da je Olivera govorila da ih je lično ona birala.

Vidi se da nisi pravi ESC fan, i da nas selektivno pratiš, mi propadosmo ovde svađajući se oko Joce!
A jbg, ja se izvinjavam što nisam hard core kao ti....zaista

Lavina ne moze da pobedi kod publike jer nema pesmu tj. nista pamtljivo,ko od vas moze da je ptpeva,to je neko saputanje ,sunjanje.Umetnost DA,zanimljivi su Da,pojava su DA vrvtno imaju i harizmu ,ali nemaju pesmu,i nije hejt na muzicki zanr,vec realnost,to sto je nekolicina poslusala pesmu 5 puta pa nasla u njoj nesto,ne osporavam ali budimo realni kao ESC fanovi da nije za Evrosong ni po jednom kriterijumu.Nije hejt za momke oni su simpa.
Ja baš mislim sve suprotno od tebe. Meni LAVINA i te kako ima mnogo toga pamtljivo u sebi. Od samog žanra koji nije mainstream i ne čujeg ga dosta a kamoli na PZE-u. E sad, sto se iz aviona vidi da hejtuješ pesmu, ali želiš to da uvijek u foliju od čokolaice da se toliko ne vidi je tvoj problem

Ali jeste fascinantno da je ljudima Lavina najveća “rak rana” novi likovi pišu ili da ne može da pobedi ili da nije za ESC jer im pesma ne ulazi u uši. 😆😆😆

Ljudi ima jos 22 pesme pored koje su konkurencija vašem favoritu, što samo Lavinu jadnu dirate.

Sutradan, sutradan, sutradan, sutradan, kad te suze budu pekle kao koprive.....tvoja mati moje ime ce da proklinje..

Ali jeste fascinantno da je ljudima Lavina najveća “rak rana” novi likovi pišu ili da ne može da pobedi ili da nije za ESC jer im pesma ne ulazi u uši. 😆😆😆

Ljudi ima jos 22 pesme pored koje su konkurencija vašem favoritu, što samo Lavinu jadnu dirate.
Pa verovatno zato što su miljenici ljudi u ovoj temi / foruma, i što se razvila neka nada da bi to mogao biti dark horse, a ne zato što im je Lavina sama rak-rana. Nego prosto, zašto će pričati o Aleksandri Sekulić kada o njoj se ni ne piše uopšte?

Prošle godine Princ je bio spominjan minimalno jer niko nije uzimao tu pesmu u obzir kao pobedničku, a da je neko to i smatrao bio bi prozvan deluzivnim. Prosto, retko ko je očekivao. A da je smatran pretnjom Haremkama, Tam ili Vukayli itekako bi ga razvlačili i bilo bi ko sa Breskvicom.

Ja razumem perspetkivu ljudi kojima ova pesma od Lavine nije slušljiva ni perspektivna, a razumem perspektivu i onima kojima to jeste. I okej su mi oba mišljenja i nije mi nijedno poptuno pogrešno do kraja.

Pa meni deluje da pesma od Lavine ima svoj fiksni poll glasaca. Nece lako pridobiti ljude kojima se to ne dopada, niti ce neke kampanje odvrtatiti one kojima se dopada da ih podrze.

Padobranci ni ne čitaju šta se piše, u suprotonom se ne bi ponavljali 200 puta, samo prospu 'pamet' i nestanu. Čitajte malo aman zaman, kad već komentarišete i radi ste da se registrujete, onda valjda možete i da pazite da se ne vrtite kao papagaji. Smor.
Mislim da je i tema, kako se "iskusni" članovi foruma odnose prema mišljenju ostalih (pa i novajlija) ako ne dele sopstveno mišljenje sa spomenutima.
Kuka i motika!

Samim tim i ovo prozivanje ovde gubi smisao i teza ne pije baš vodu jer je paradoks per excellence!

Ne znam kada je kampanja da se neko odvratiti upalila ikada.

Šta ljudi očekuju da će postići? "Jeste, bože kako to nisam sam uvideo, pesma jeste krš, stvarno sam debil što mi se svidela", said no one ever.

Bilo bi super kada bi se te kampanje zadrzale na pesmama, ali imali smo mi prilike ovde da citamo kroz godine i o obrazovanju, i o politici, i o genetici. Jako edukativne sadrzaje.

Lavini je potreban spektakularni scenski nastup. Dakle ne samo da su na sceni kao bend i on cuci za mikrofonom. To je proslo kod Maneskin (dobro ne pricam o energiji sada). Ili ludilo kostimi ili da lebde negde u nebesima, ma nek budu i cudovista, bilo sta ..samo ne "bend".

Kao i Zejni. Samo ne ona cudesa od kile garderobe i djuskanje kao baba Riska.

Back