Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Jedan prosečan nastup u IDJ produkciji i režiji izgleda milion puta bolje. Nije da ne mogu nego NEĆE. Supervizor koji ne zna da li je došao ili pošao dođe kao višnjica na tortu.

Ma RTS ekipu prosto ne interesuje dovoljno ni PZE ni sama Evrovizija. Potera im je bitnija od PZE helouu?

Konstrakta je bila puka slučajnost i to je bilo na suvu originalnost i autentičnost nje i njenog tima. Ali oni očito misle da im je to dalo dovoljno kredita da ne rade ništa narednih 10 godina kao što nisu ni prethodnih 10.

Taj koncept lebdenja u vazduhu je na mnogo polja rizičan. I meni se iskreno ni najmanje ne uklapa u pesmu i koncept. Čist promašaj, ali ajde da vidimo na šta će to ličiti u celini.
Zato što jedino tako može da bude “wow” žena nema plesne pokrete i može ili da sedi ili da leti i to je to.

Ajde ne preteruj, za ovakvu pesmu joj nisu potrebni plesni pokreti niti bilo kakve akrobacije, sasvim solidan nastup bi mogao biti tipa ovog što je whisky postavio. Nego, u želji da se prikaže neki spektakl, vrlo često se pregori i ode u drugu krajnost. Ipak se nadam da to neće biti slučaj sa Zejnom.

Btw, Eagorov nastup mi takođe deluje mess, na isečku mi se ne dopada.

Favoriti nisu ispoštovali, pokušaćemo da se izvadimo na underdogove, a scenario od prošle godine je takođe realan. Xexexexexexe

Ajde ne preteruj, za ovakvu pesmu joj nisu potrebni plesni pokreti niti bilo kakve akrobacije, sasvim solidan nastup bi mogao biti tipa ovog što je whisky postavio. Nego, u želji da se prikaže neki spektakl, vrlo često se pregori i ode u drugu krajnost. Ipak se nadam da to neće biti slučaj sa Zejnom.

Btw, Eagorov nastup mi takođe deluje mess, na isečku mi se ne dopada.
Nismo se razumeli. Pokušala je da bude “wow” jer je imala negativne komenatre prethodnih godina, zato to letenje i vidljive sajle.

Back