Nakon onog intervjua, gde je pola ćutao, a pola nije znao, trebalo je da su mi očekivanja u minusu, al eto čovek je biće stvoreno od nadanjaKakav supervizor festivala, takva i produkcija - ne baš jaka.
Jedan prosečan nastup u IDJ produkciji i režiji izgleda milion puta bolje. Nije da ne mogu nego NEĆE. Supervizor koji ne zna da li je došao ili pošao dođe kao višnjica na t
Zato što jedino tako može da bude “wow” žena nema plesne pokrete i može ili da sedi ili da leti i to je to.Taj koncept lebdenja u vazduhu je na mnogo polja rizičan. I meni se iskreno ni najmanje ne uklapa u pesmu i koncept. Čist promašaj, ali ajde da vidimo na šta će to ličiti u celini.
Nismo se razumeli. Pokušala je da bude “wow” jer je imala negativne komenatre prethodnih godina, zato to letenje i vidljive sajle.Ajde ne preteruj, za ovakvu pesmu joj nisu potrebni plesni pokreti niti bilo kakve akrobacije, sasvim solidan nastup bi mogao biti tipa ovog što je whisky postavio. Nego, u želji da se prikaže neki spektakl, vrlo često se pregori i ode u drugu krajnost. Ipak se nadam da to neće biti slučaj sa Zejnom.
Btw, Eagorov nastup mi takođe deluje mess, na isečku mi se ne dopada.