Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Nismo mi za poređenje sa Melodijem i San Remom, a naši učesnici su baš onako poznati po zahtevnim pripremama. Spremaju se samo tako pa na kraju RTS svima osmišljava nastupe i deli garderobu iz fundusa jer zaboga nemaju vremena od nastupa po rođendanima i svadbama veče pre festivala.

A još ako su stvarno stavili finale 28. pored još 4 finala te večeri (bukvalno svako bitnije od našeg) onda su stvarno moroni neviđenih razmera.

I onda će posle opet da kukaju kako nemaju dovoljno vremena za menjanje pobedničkog nastupa i aranžmana pesme jer ističe rok za slanje finalnih verzija...

A sad neki "trač"...načuh da su pesme bolje nego #pze25...al opet možda je to nečije subjektivno mišljenje...

Edit: izvor blizak RTSu, tako da..svakako ne volim da širim dezinformacije.
Goreg smeća po pitanju pesama pa i nastupa od PZE '25 nije bilo i gotovo da nije moguće ni da bude, tako da verovatno je istina, teško da je trač.

Hvala ti svakako i za ,,trač" , želim vam sreću i ujedno mnogo kvalitetniju i zanimljiviju pesmu od ,,Aladina" a ako izdominirate i pobedu. 😘

Nismo mi za poređenje sa Melodijem i San Remom, a naši učesnici su baš onako poznati po zahtevnim pripremama. Spremaju se samo tako pa na kraju RTS svima osmišljava nastupe i deli garderobu iz fundusa jer zaboga nemaju vremena od nastupa po rođendanima i svadbama veče pre festivala.
Nema veze, treba dati vremena onima koji istinski žele da se spreme.

Mislim da nije jer nisu Amidzic i Kon autori
Pa jednu su radili oni. Drugu nije spominjala ko je radio.

A i ne mora trajati 3 minuta za prijavu, vec finalna verzija, ni Gocina Fitilj, ni Hristinina Bedem nisu bile prijavljene u verzijama od 3 minuta, jos prethodno objavljene...

Može breee, srpska Ariana Grande 😍

Ali zar Sara nije brineta? A ovde najavljivana kao tajanstvena crnka i veliko ime haha

Back