Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Fali nam takve estetike kod muških izvođača na PzE.

Nekako je osvežavajuće kada tip izađe na scenu, a nije obučen kao za ispraćaj ili svadbu u dosadnom odelu. Voleo bih da imamo više izvođača poput Džipsiija, LB, Filipa, Džordžija, pa i Filarrija sa tako nekakvim alternativnijim vajbom. Generalno smo u deficitu sa *drugačijim* muškim performerima.

Ok ovo je neočekivana kombinacija, ja sam čuo da je u pitanju bila Teodora Džehverović i da ste je pitale za saradnju, ali je to onda bio trač i trol 🤭 Ivana ima super energiju, lepo peva, ali ne mogu da vas zamislim zajedno na sceni.

Aleksa odavno pogodio. 😁 Dobra kombinacija, poklopiće vam se energije!

Sad sam se malo smorio što ipak nije Sara Zinaić, ali i Ivana je top. Saro, ako ovo čitaš prijavljuj se što pre sa nekom pop Ariana Grande pesmom.

Mada šta se čudim, Ivana je izrazila želju da se prijavi za PZE još pre dve godine, tri godine kada je napisala “Kuvet”, a pesma je bila odbijena na konkursu.

Očekujem i Zinaićku i ostale iz IDJ - a uskoro jer vidim da vole taj način promocije i IDJ ih podržava u tome.

Ivana je s razlogom sa nama, baš zbog energične pesme i koreografije...vidim da su prve reakcije baš pozitivne što nas raduje...svakako dug je put pred nama, već smo počeli koreografiju da vežbamo...mene pesma baš baš vozi, brza je...imamo i zamišljeno kako će scena izgledati, dobili smo zeleno svetlo od RTSa..svakako nažalost ne smem mnogo pisati ionako me stalno kritikuju moji iz tima...šta ću kad volim da informišem ljude haha :ROFLMAO:

Mislim da će Ivana otključati svoj pun potencijal uz vas, stvarno jeste vatrena. Znači koreografija mora da je neko ludilo, sve što nam Hurikanke nisu dale, daćete nam vi!

Ivana se top snašla sa koreografijom na Teinom koncertu kada joj je bila gošća, tako da verujem da će pokidati i sa Haremkama 🔥

Back