Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Imam osjecaj da ce njihova pjesma biti komercijalna... Ivana je super ali opet mislim da je Zejna full paket . Vrijeme je da ona ide .

Meni je nezamislivo da Zejna ima bolji televote rezultat od Haremki, brata Pelina, Zone, Lores, Belog Preletačevića + će se još neko sigurno pojaviti, tipa ova Iva iza koje stoji Hype koji je poznat po muljažama sa glasovima. Ona u nebitnoj 2023. godini imala jedva 5 poena publike.

Ne, maximalno 6 može u gr.
E jbg šteta, mogli smo ovaj put da vidimo prave suze radosnice ako pobedite.

Na ime mi svi deluju jače od Zejne kada je u pitanju podrška, a poznato je da se ona nije proslavljala sa glasovima publike. Teško mi da poverujem u scenario gde ona može da pobedi pa makar došla sa najboljom pesmom ikada. A ni žiri je nešto nije nagrađivao.

Sve je moguce , realno 4. Put na PZe svaki put u finalu . Vokal bez greske , realno najjaci je vokal mozda uz Mirnu i Sasku to ne moze niko osporiti, snalazi se u svemu i sigurno je to da je spremila dobru pjesmu . Marko Dreznjak je vec osvojio MNE s Tamarom , prema tome ima vrhunski tim. Prosle godine je bila i ziri ispred Srbije za ESC gdje je davala poene i to je veliki kredibilitet . Bori se za ljudska prava , ima apsolutno sve kriterije da bude pobjednik i ode na ESC ... ja svim srcem zaista zelim da ode jer fakat zasluzuje a znamo svi da nas nece razocarati .

Ja sam ok sa Ivanom Krunic u kombinaciji sa Haremkama. To moze da ispadne nelosa saradnja. Samo da je ukrote, posto ona ume da bude neartikulisana ponekad…

Na slepo, nekako ne mogu da spojim Krunićkinu energiju sa Haremkama, baš mi je misterija kako će to sve izgledati i zvučati, ali nadam se nečem zaista dobrom.
Zejna mi je takođe vrlo intrigantna, njen fantastičan glas je neosporan, samo se nadam da će poraditi na sceničnosti i koreografiji, ako to bude na nivou, ide podrška u vidu glasova i za nju.

Ja ću biti iskrena i reći da nisam fan Ivane Krunić. Dosta mi je trashy njena estetika i sve vezano za nju. Tako da, sa ove tačke gledišta mogu samo pozitivno da se iznenadim. Svakako sam fan Haremsica, ona je tu samo dodatak.

Back