Na kodiranog bih dodao da su najveci favoriti apsolutno podbacili - tam koja je vokalno i energetski tek nesto vise od Angelline (vizuelno se popravila u finalu ali i dalje nedovoljno upecatljivo), Vukayla sa totalno mracnim, nabacanim nastupom, i Mimi od koje je fandom previse ocekivalo, ne znam ni ja tacno sta, pa su krenuli u masovan hejt jer im nisu ispunila ocekivanja, a po mom misljenju smo dobili sto je ona, i nesto sto bi odlicno bilo u paketu za ESC (pa cak i kao onakav nastup ne bi bila nezapazena). Harem girls su imali najbangercinu pesmu, ali realno je nastup bio previse soft i amaterski za drag standarde, a previse heavy za nekog ko ozbiljno shvata muziku.
U senci su ostale brojne dobre pesme koje su i mogle da naprave neki rezultat, i impact, ali nisu imali polet jer... Ocekivanja.
Oxajo su bili odlicni, potpisujem da bi doneli finale i dobar rezultat makar zirija
Bojana x David su namestali ali su bili odlicni, ziri ih je osakatio, ne bi mi ni najmanje smetalo da su otisli jer kad su uloazili tolko na SMS ulozili bi vala vise u ESC sa bangercinom, ali realno nisu bili nesto zapazeni ni od starta
Filarri je popularno nepopularno misljenje koje je audio bilo ok, ali kombinacija za vizuelnim top
Strbac je bila pretop i zasluzila je finale i dobar plasman. Marsali su bili retro, slatki, klinci, apsolutno mozda u trenutku najdostojniji predstavnik koji nije mainstream a isto tako znamo da i takve pesme solidno prodju na ESC, vise od strane zirija (Gianluca Malta, Sjonnis Friends...), Mila i Gaia su zaista bili odlicni ali isto tako od starta zanemareni.
Ja sam zadovoljan svim selekcijama 2020-2025(-21) samo ne uvek i finalistima, pesmama na koje fandom obraca paznju / izignorise i slicno.
Ove godine ima i previse interesantnih imena u igri svasta je moguce.