Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Ja sam se nadao da će pokidati, izgledala mi je kao da razume šta je potrebno za Evroviziju, naslov pesme nakon izlaska spiska mi je još više podigao očekivanja, a kada su pesme izašle - doživeh verovatno najveće razočarenje ikada.

• Like
Reactions: FFM
Ja nisam mnogo očekivao od Mimi pa se nisam nešto preterano ni razočarao. Veće razočarenje mi je na primer bila Angellina na sceni uz benger kakav je Origami.

Mimi je samo trebalo da na scenu dovuklja neku narodnjakušu tipa Stoje (eventualno Vendi) i to bi bila topčina. Mad aje meni ona bila skroz okej i ovako.

Tam bi do Evrivizije lepo skockala nastup jerpesma je baš scenična. Ohajo bi napravili ozbiljan rezultat. Haremke bi razvalile....

Ali naše piramide u žiriju rekoše da je Princ taj.

Mimi je samo trebalo da na scenu dovuklja neku narodnjakušu tipa Stoje (eventualno Vendi) i to bi bila topčina. Mad aje meni ona bila skroz okej i ovako.

Tam bi do Evrivizije lepo skockala nastup jerpesma je baš scenična. Ohajo bi napravili ozbiljan rezultat. Haremke bi razvalile....

Ali naše piramide u žiriju rekoše da je Princ taj.
Da budemo realni (bar po meni lol):
Mimi je trebalo da ozbiljno preradi pesmu
Tam je trebalo da proda tu pesmu nekom boljem pevacu
Ohaja se i ne secam
Haremke su bile mnogo zelene. Preslatke i zabavne, ali je sve bilo malo amaterski. U svakom slucaju su bile najbolji izbor.

Ja bi na PZE 2025 (da imam moć da utičem na to) pustio svega 12 pesama.
To su Haremke, Tam, Mimi, Bojana i David, Vukajla, Ohajo, Iskaz, Filarri, Lensy, Ivana Štrbac, Mila i eventualno Kojićka. Ostalih 18 nzm zašto su se našli na listi. To je recimo najmanje što bih ja pustio na takmičenje otkako postoji PZE.

2022- 16
2023 -20
2024 - 22
2025 - 12

Mislim da je prosle godine najveci potencijal imao Iskaz, cak su osvojili polufinale Pze, a u finalu sve nule🤷🏼‍♂️ i onako im je nastup bio ok, za esc bi se to podiglo jos. Pored njih Tam, zbog odlicne pesme, koja je uzalud potrosena.

Те огромне разлике у гласању између жирија у пф и финалу су ми вазда пречудне, као 5 људи у уторак мисли да је нека пјесма за 1. мјесто укупно, а у суботу нових 5 јој даје све 0. Или обрнуто. Мислим, наравно да је могуће, али ми је чудно 😂

Ne smem da pustim kevi ovu pesmu Rubena Pavijana ovako kasno, dirnuo bi je tekst u srce pravo...baš patriJotska neka pesma...🥲
@FFM, hvala ti za ovo remek delo, 🤥 Lores je i meni favorit postala...naprasno. 😵‍💫

Last edited:
  • Haha
Reactions: FFM
BUKV je lik weirdo, ali to nije losa stvar. Mozda ispadne dobra kombinacija. Palili ste se na Luke Blacka i neke egzoticne anonimuse koji su njemu pomagali sad ruzan deda je odma' propast. Samo bre mracite :D
Evo nesto pristojno od njega (doduse izvedba, ne pesma) :P

A i ove teorije zavere. Zamislite autor Jovanka Jolic

Dakle sasvim ok kao muzicar

Ja imam poverenja u Lores, bilo bi top da je neki dobar etno. Ali čisto sumnjam po nazivu pesme, svakako mi obećava.

Можда је аранжман радио неко други и јак па извукао нешто моћно, мада не обећава ми од почетка та комбинација, иако немам ништа против да ме изненаде позитивно, наравно

Back