Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Pa ako je Sutra onda je sigurno sutra. Ajde nek nam Haremka kaze.. U Juznoj Americi koristim samo Rivotril nemam bensedin, moram do apoteke. Info????😅😅😅

Idemoo hype na max, moramo vestacki da ga stvorimo, sve je do nas😅
Dance Bitcoin GIF

RTS nije još ništa javio takmičarima i poslednja informacija je da će pesme u nekom trenutku do kraja meseca. Predali su finalne verzije i to je to.

RTS nije još ništa javio takmičarima i poslednja informacija je da će pesme u nekom trenutku do kraja meseca. Predali su finalne verzije i to je to.
Zašto onda Lefkada hajpuje?

Ja se samo nadam da neće sutra samo izbaciti pjesme, nadam se najavi i objavi datuma premijere pjesama

Meni se čini da je rečeno ono što ne sme da se kaže, pa sad kao trening i slične fore da ne bi slučajno bilo sankcija od strane RTS-a.

Pa brate mnogo prica Lefky i ovde, i generalno mnogo sire informacije poksavam da skrenem paznju na finjaka (malo kvarnjaka ajde).
I Zejna najavljuje pesmu, veceras je stavila making off story, ali je navela u komentaru - do kraja meseca, kako kazu tkd, moz bude sutra, moz 26i.

Meni se čini da je rečeno ono što ne sme da se kaže, pa sad kao trening i slične fore da ne bi slučajno bilo sankcija od strane RTS-a.

Ne boj se, neće RTS nikog sankcionisati ako koristi reči poput sutra, danas, juče, prekjuče... Sigurno nema takve klauzule u ugovoru. :p

Očigledno je da izvođači imaju samo info da će do kraja meseca, a i realnije je da najave izlazak pesama bar dan ranije, da se stvori nekakav hajp. Izvođači još nemaju nikakve informacije ni u vezi sa promocijom, ni gde će gostovati, to sve tek sledi... A obično se sa gostovanjima kreće gotovo dan nakon objave pesama.

Ne boj se, neće RTS nikog sankcionisati ako koristi reči poput sutra, danas, juče, prekjuče... Sigurno nema takve klauzule u ugovoru. :p

Očigledno je da izvođači imaju samo info da će do kraja meseca, a i realnije je da najave izlazak pesama bar dan ranije, da se stvori nekakav hajp. Izvođači još nemaju nikakve informacije ni u vezi sa promocijom, ni gde će gostovati, to sve tek sledi... A obično se sa gostovanjima kreće gotovo dan nakon objave pesama.
Ok. Znaci sve znas ali nista nam ne govoris. Bicemo mirni 😇

Sve sam vam rekao što su i meni, a što se može reći javno. Ne znaju kada će pesme, i to je info od bar dva izvođača. Iznenađenja su uvek moguća, ali zarad hajpa i iščekivanja, valjda shvatate da je realnije da se pesme najave bar dan ranije.

Moguća su dva scenarija....

1. Bog se javi, RTS se javi.
ILI
2. Čekajući Godoa, čekajući RTS.

Neće biti lakše. Pesme treba da se puste ranije, kako bi se slegli utisci i da stigne do šire populacije. Ko ne želi, ne mora da sluša, samo preskoči, vrlo je jednostavno.

Back