Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Njih su prošlogodišnji neprolazak i cela tadašnja politička situacija sa onim silnim skandalima toliko naljutili da sada uopšte neće da razmišljaju o Evroviziji.

Baš gledam prošle godine su 7 dana ranije objavili datum izlaska pjesama.

Ma bez reči sam na ovakvo ponašenje, mi smo jedini nacionalni izbor koji i dalje nije saopštio čak ni datume održavanja festivala. I opet ponavljam, čist neprofesionalizam, bezobrazluk i nepoštovanje fanova i učesnika od strane RTS-a.

Ma bez reči sam na ovakvo ponašenje, mi smo jedini nacionalni izbor koji i dalje nije saopštio čak ni datume održavanja festivala. I opet ponavljam, čist neprofesionalizam, bezobrazluk i nepoštovanje fanova i učesnika od strane RTS-a.
Verovatno čekaju da se završi Evropsko prvenstvo u Vaterpolu. A i ova apsolutna tišina RTS-a je uostalom na desetogodišnjicu apsolutne tišine iz 2016,kada se apsolutno ništa nije znalo sve do početka marta.

Vidis da su zauzeti slusanjem njihovog omiljenog im predstavnika Princa Dzogera.

Ipak nemaju na sta da se zale jelte.

Verovatno čekaju da se završi Evropsko prvenstvo u Vaterpolu.
Pa kakve veze ima to? Objava datuma festivala i premijere pesama bi baš uticala na vaterpolo.

Međutim, i ja mislim da su ljuti zbog bojkota prošle godine i sad su u fazonu ,,ništa nećete znati do poslednjeg minuta".

За Тијану Б ја добио дојаву пар дана прије објаве, крај фебруара био

Prošle godine su na Sv. Jovana najavili datum, možda će i sada tako :) Bliži se kraj meseca, tako da dok opajate, obrišete prašinu, pospremite šta se ima pospremiti, vreme proleti i eto pesama.

Back