Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Žao mi što PZE neće imati onaj onoliko hvaljen strim preko zvaničnog ESC kanala jer ima 5 nacionalnih finala u jednoj večeri, pored MGP-a i UMK-a teško da će PZE strimovati.

U redu je čekati pod uslovom da šta od pesama zapravo valja. U suprotnom... 💀 Moglo je komotno ići nedelju dana ranije, kada nema bukvalno nijednog finala.

Ocekivao sam ranije da pesme, ali dobro nije lose ni ovo, sad bar znamo zasigurno i hajp moze da pocne :D

A kod mene suprotno. Nikakav hajp, samo me ubedačili što se toliko čeka

Kod mene je da jedva čekam da prođe sve, a nije ni počelo.

Meni je sasvim OK to što imam niska očekivanja. Naravno da želim da čujem pesme, ali takođe nije kao da prošle godine jedva čekam npr. Mimi Mercedes, pa imam visoka očekivanja i iščekivanja.

Bilo bi zaista lepo da slab spisak na prvu zapravo iznedri dobre i konkurentne pesme, za promenu. I dalje sam u fazonu, ok, poučen iskustvom, ne očekujem mnogo, ali ipak bih voleo da pojedina imena ponude nešto zaista dobro, jer mislim da itekako imaju potencijala za to.

PZE je mrtvo more bez ijednog talasa, samo uspomene plove tragom zutih oglasa...

• Haha
Reactions: FFM
Ocekivao sam objavu kompozicija opet oko Savindana ali ok, moze i ovako, strpicemo se. 😁
Podrzavam i prolazak 7 od 12 iz oba polufinala, ljepse je 14 u finalu nego 12, 12 mi je malo bas.

Ne ocekujem nista posebno od pjesmi, mozda se zato pozitivno iznenadim.

Back