Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Daleko od toga da i sami misle da rade sve idealno....nisu ni ludi ni glupi već jako lukavi i inteligentni. 😁

Znaju i sami da nije tu ništa idealno oko ESC-a i Srbije u tom kontekstu, ali jednostavno oni nemaju ljubav prema ESC- u kao mi fanovi a kada nemaš ljubav prema nečemu onda automatski nemaš ni interesovanje prema tom nečem. Njima je to samo posao koji eto trebaju/moraju jednom godišnje da obave i ništa više od toga.

Drugo, zašto bi sebi pravili ogroman stres i rizikovali organizaciju ESC u Srbiji? 😁

Pa valjda je lakše a i lepše ići na ekskurziju u goste nego biti domaćin drugima...Plata na kraju meseca im leže ne vezano za bilo kakav rezultat...usta su im uvek puna hvale kako smo bajni...i, jel možemo da ih demantujemo ili kažemo nešto?
Pa naravno da ne možemo. 😁

Ako još neko toga nije svestan onda je ili u teškoj zabludi ili da blago kažem, previše naivan. 👍

Upravo to, ako nešto radiš sa ljubavlju, onda ćeš se tome maksimalno posvetiti i slušati i usvajati kritike sa strane u cilju postizanja nekog boljeg rezultata i podizanja kvaliteta festivala generalno. Ako ne, pravićeš je da je sve sjajno i bajno, hvalićeš se produkcijom i "najbolje organizovanim festivalom u Evropi", a radićeš sve preko one stvari i ofrlje, pogotovo u krucijalnom periodu-periodu nakon završetka PZE-a i početku priprema za sam ESC. U prevodu-bićeš RTS. To je prosto tako, ali nadajmo se samo za sada.

Je l se zna šta se včrs dešava na Košutnjaku pa su učesnici tamo, vidim kače na društvene mreže

Zanimljivo, ali nema tog efekta kojim se može obogatiti loša pesma. A dobre pesme mogu i sa malo skromnijim efektima da osvoje publiku.

Takođe, tu je i momenat ulaganja ukoliko ste stvarno došli sa namerom da predstavljate Srbiju onda se i treba iscimati. Setimo se Haremki ili nekih drugih izvođača, koji su se dovijali na razne načine da bi im nastup bio na nivou koji je potreban da se oduševi publika. I mnogima se, verujem, to i i isplatilo.

Mišljenja sam da zavisi od pesme, pesma možda biti takva da je odlična i da joj neki veliki i tehnički moćan nastup ne treba, a može biti i takva da je odlična, a da joj treba odličan nastup da je isprati.

Kakav biste vi PZE after party? Nekad davno, posle Beovizija, imali smo OGAE After Party u Sava centru, bilo je zabavno, uz dosta poznatih gostiju.

Screenshot_20260125_230448_Instagram.webp

Najjaci Pze after je bio 2023. u MM sa Filarijem, Zejnom i Savom P😂 cini mi se da su bili i Dzipsi i Balos, nisam siguran😅

Do pre neki dan sam imao 0 hajpa, sad me vec hvata sto se vise blizi 2.2. 💥 nadam se da cemo biti pozitivno iznenadjeni

Back