Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Jaoo jako su mi ruznee nekako u ovom spotu
Ocekivao sam da ce vise uloziti u izgled
Ali verujem da ce HG imati bolji nastup od Zejne

Pesma Haremki odlična, Ivana se ekstra uklopila i njen glas mi baš ide uz pesmu. Ostajem pri tome da su muški glasovi totalno nepotrebni i da je bolje da ona peva čitavu pesmu, a ostali samo prave show.

Bas je konfuzno sve. Ali cini mi se da kad se malo spuste strasti ima tu da se izabere. Refren Zejene je evrovizijski, strofe manje vise. Haremke top... Brat Pelin, moram da cujem jos 10 puta makar ... moj prvi utisak (neprespusano sve)

Harem Girls x Ivana - S obzirom da su mi bile favorit prije slušanja utisak je osrednji. Pjesma nije loša ili fail, ali nažalost bojim se da je potencijal sa Ivanom blago protračen! Ovu pjesmu su mogle da snime sa bilo kojom pjevačicom, sa Ivanom sam očekivao nešto dosta vatrenije u fazonu njenog dueta sa Teom Tairović i generalno sam očekivao da malo više pjeva :/

I, jel hajp bio opravdan? :ROFLMAO: Ne mogu još uvek ništa da poslušam, i dalje imam neku nadu... 😂

Mirna je solidna, više nego što sam očekivao ali to blage veze sa Evrovizijom nema. Radijska pesma.

Haremke imaju energičniji vajb u odnosu na Aladina, meni se dopada ✨

Generalno imam 'problem' sa Sanjinim tekstovima, jer ona obožava da natrpa sve i svašta + deo na engleskom mi je malo suvišan, tu se slažem sa Donaldom

Svakako očekujem energičan nastup, Lefkada je i najavljivala turbo koreografiju.

Poslusao sam favorite i nekoliko zapazenih ljudi sam premotao. Nije toliko lose ali daleko je ovo od dobrog. Ocekivao sam vise. Nedostatak kreativnosti, mnogo neoriginalnosti, loseg i zastarelog aranzmana… Ipak se ceo vizuelni identitet festivala uklapa uz pesme. Poslusacu pesme ponovo pa cu prokomentarisati svaku posebno. Najjaci utisak mi je da neke osobe stvarno nema potrebe da pevaju na engleskom, i da strani kompozitor i aranzer nisu garant modernosti pesme.

Haremke ne znaju da pevaju, Antonic ne zna melodiju i muziku da napravi, i Sanja bas nabacala tekst, tako da sve u svemu vec vidjeni kičeraj. Zejna ih pojela za dorucak.

Prva pomisao na Ivanu Krunić mi je ono "Lome se čaše gori plamen" vajb, a ovo mi je bukvalno limunada :(

Back