Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Ove godine je masovno MIDI produkcija
Slabo zivih instrumenata kao u "Oci boje zemlje" npr
Dobro, idemo moderno
Vrv ce jednog dana i MIDI biti prošlost 😁

Moj top 5:
1. Zejna
2. Lavina
3. Harem Girls x Ivana
4. Eegor
5. Zona
Pored ovih, sviđaju mi se i Mirna, Lores (totalni promašaj, ali mi je nekako vibe) i Đurđica. Koliko god želeo da ode Zejna, bio bih stvarno srećan da ode Lavina, mnogo mi se sviđa pesma i stvarno je svetski odrađena.

Lavina mi je dosta bolja na drugo slušanje, ali bih tako voleo da je pesma kao ,,This too, will pass".... sa tom pesmom bi mi bili možda i prvi (ili drugi posle Zejne). Mora se nešto ubaciti u nastup... ako bude klasičan rok nastup, ništa od pobede.

Po meni je Lavina 10-11 mjesto u polufinalu, ista stvar kao 2023. kad se govorilo za Luke Blacka da će da osvoji Eurosong, a realno pjesma nije toliko dobra 🙄
Ali ti si ciljna publika girl bopova, pesma Lavine svakako nije za tebe. Tako su girl bop fanovi dva meseca skičali da Katarsis neće proći u finale, samo zato što im ne leži takva muzika.

dosao sam samo da kazem da je EEGOR GENIJE, i da ako dobro iznese pesmu uzivo ne smemo da se plasimo da ga posaljemo 😂 do sada mi se i mirna svidela, iva okej
Nastavljam dalje sf1

Nzm zašto mi ritam za Jabuku od Avgusta, daje vibe i podseća na ,,Barabar, ista vatra isti žar, ti i ja uvek par, uvek barabar "... 😂

Eegor podhitno da se mane onih medvedića. Za nastup ne očekujem ništa manje od Glamočke nošnje. Pošto znam da čitaš, usudi se da ne poslušaš i proći ćeš kao Mimi prošle godine.
1000023376.webp

Back