Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Uz dužno poštovanje Haremki,
ovaj put je Zejna ubola hit. Pesma je kao stvorena za nju. Hitična, ona će izgledati moćno na sceni a neće se morati puno kretati jer that's not her thing 🤣

Iva Grujin najavljivala piramide sa Neptuna, a ono klasična balada.

Oduševljen sam Kosmos Tripom, Makaom, baš su dobre feel good pesme. Avgust, Jack Lupino i Aleksandar su mi isto ostali u lepom utisku.

LU-KA - Mislio sam da će biti umereniji, ispalo je baš nasilno u nedostatku druge reči.

Kad smo saznali autora Loresine pesme, pretpostavio sam da će ići u ovom smeru. U redu je, ali nešto fali.

Brat Pelin je napravio jock act ali sa ukusom. Bukvalno svi njegovi skečevi u jednom i podržano muzikom.

Zona je sasvim u redu ali ja nisam kliknuo.

Ne verujem da će Bella uspeti izneti onoliki tekst sa onom energijom.

Pesma Milice Burazer je još i ispala dobro kako je naslov sugerisao.

Lavina je sve ono što jeste ali daleko su oni od mene.

Preostali su mogli zakasniti sa slanjem svog materijala.

Kako je bilo iščekivanje, dobro smo i prošli.

1. Zejna
2. Eegor
3. Haremke
4. Lavina
5. Zona

+ Brat Pelin, Jack Lupino, Milica Burazer, Mirna, Lores, Đurđica

To je moj top10, s tim što bih na ESC jedino nekoga od top 5, tj prvenstveno top4, pa ko god da ode od njih bio bih prezadovoljan i smatram da možemo u finale sa svih tih pet pesama 👏🏻

Edit: ipak je top11 sad prebrojah haha

Radio je već to Zdob si Zdub 2011., a druga stvar u nošnji ne može da izvede nastup za ovako energičnu pesmu i izgledalo bi kao sprdancija na kulturu

Mislim da je ovo za Zejnu prilika sad ili nikad. Harem Girls mi djeluju ovako prije nastupa kao neko treće/četvrto mjesto, ako žele da pobijede nastup baš mora imati dobru koreografiju i režiju...

Nastupi, koreo i kostimi su već finalizovani 15. januara, tako da džabe pišemo učesnicima šta da nose. Nema sad promena.

Back