Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Svake godine ista priča, moj favorit je bolji od tvog, videćete da sam u pravu blablablablablablabla…

bebi-dol.gif

Svake godine ista priča, moj favorit je bolji od tvog, videćete da sam u pravu blablablablablablabla…

bebi-dol.gif
Ponekad je taj sukob u jednoj osobi, eto, imamo primer da svaka dva dana ima novog favorita, pa ide ostavlja hejt komentare kod onih od kojih se ohladio ili se još nije zagrejao :ROFLMAO:

Pa bila su lobiranja i na forumu i po drustvenim mrezama, ne znam zasto porices to. Vrlo je lako dokazivo. Nisam ni rekao da ljudi nemaju prava da komentarisu i izraze svoju preferenciju, samo sam rekao da se nadam da ce ljudi biti realni ove godine i da ce pobediti takmicar na osnovu onoga sto je pokazao na sceni sto se nije desilo od 2022. Ne znam ko ti drma kavez, a izgleda da si upravo ti upoznat/a sa stilom komentara na doticnih medijima pa bih komentarisanje na tim mestima prepustio tebi. Prijatno vece zelim
Mislim da ti imaš poprilično nerealna očekivanja od uticaja ovog foruma lol

Ponekad je taj sukob u jednoj osobi, eto, imamo primer da svaka dva dana ima novog favorita, pa ide ostavlja hejt komentare kod onih od kojih se ohladio ili se još nije zagrejao :ROFLMAO:
Ne znam o kome tačno govorite, ali i to je dosadno.

Ali zar na PZE u ziriju ne glasa jedan clan iz OGAE? To je vec jedna petina zirija. Nisam mislio samo na forumase nego na ceo fandom. Botovanje za neku osobu utice na percepciju ljudi o favoritima, na kladionice. Zejna i Princ su ranijih godina kupovali preglede sto svakako nije u redu ali nista bolje nije ni lobiranje na osnovu nekog ‘potencijala’ koji se na kraju ne ostvari niti se implementira. Ne uci se iz gresaka. A onda su posle krivi evropljani jer ne razumeju Lukinu umetnost, Teyinu emociju itd, ziri nas mrzi, a niko ne sagleda realno sta su pokazali. Zao mi je ali bili su bolji kandidati na izboru.

Skroz je ok da imamo različita mišljenja i da ih iznesemo. Ne moramo da se svi složimo oko toga koga poslati, ne moramo svi da volimo iste "favorite". Ja razumem da ovde na forumu kad su ljudi u većini onda deluje kao da lobiraju, a oni u manjini se povlače- što opet nije ok. Kao što nije ok ni da se kaže da je nečiji sud pogrešan- jer svačiji sud je subjektivan i svako vidi nešto u nekome i nada se da će i drugi to prepoznati. Niko ne može da zna u datom trenutku da li je odluka koju donese ona prava, ali svako se nada da jeste.

Ali zar na PZE u ziriju ne glasa jedan clan iz OGAE? To je vec jedna petina zirija. Nisam mislio samo na forumase nego na ceo fandom. Botovanje za neku osobu utice na percepciju ljudi o favoritima, na kladionice. Zejna i Princ su ranijih godina kupovali preglede sto svakako nije u redu ali nista bolje nije ni lobiranje na osnovu nekog ‘potencijala’ koji se na kraju ne ostvari niti se implementira. Ne uci se iz gresaka. A onda su posle krivi evropljani jer ne razumeju Lukinu umetnost, Teyinu emociju itd, ziri nas mrzi, a niko ne sagleda realno sta su pokazali. Zao mi je ali bili su bolji kandidati na izboru.
Druže upravo se ti vodiš time da si samo ti u pravu i ti znaš šta treba da šaljemo šta ne. Kontradiktoran si. Smiri se malo.

Nisam nigde napisao da sam samo ja u pravu, ukazao sam na primere gde je ceo fandom pogresio i iskazao nadu da se ove godine nece ponoviti iste greske. Ne znam sto se brecate jer neko iskaze neko misljenje koje nije vecinsko, bio sam krajnje dobronameran i kulturan i prilozio sam argumente

Zao mi je ali bili su bolji kandidati na izboru.
Za mene evo nije bilo boljih, i možda je to samo moje mišljenje, ali isto toliko je i samo tvoje da ih je bilo.
A videli smo kojeg mišljenja je bilo više.
Pritom nisu ljudi baš toliko labilni i povodljivi pa da se uhvate za nešto samo jer su videli 10 postova "lobiranja" i hvalospeva o tome (čak je baš to češće kontraproduktivno, ili se bar najlaganije ignoriše ako se prosto ne slažeš).
Mene lično npr. ni sav trending ni svi fanovi i hvalospevi za Brata Pelina ne mogu da ubede da ja tu pesmu zavolim i počnem da smatram da je baš ona najveći potencijal i najbolji izbor ove godine.
A Luke Black i Teya Dora koje pominješ su već inicijalno imali previše ljudi koji su organski stali iza njih, a čak i da su neki posle vremenom "pali pod uticaj", to je već bilo sekundarno.

Last edited:
Nisam nigde napisao da sam samo ja u pravu, ukazao sam na primere gde je ceo fandom pogresio i iskazao nadu da se ove godine nece ponoviti iste greske. Ne znam sto se brecate jer neko iskaze neko misljenje koje nije vecinsko, bio sam krajnje dobronameran i kulturan i prilozio sam argumente
Mislim da je ovde problem što ti govoriš ljudima da su pogrešili u svom muzičkom ukusu (lol) i predikcijama, a onda nas vidiš sve kao ujedinjeni lobi, a u stvari smo gomila ljudi koji se konstantno prepiru oko gluposti. Plus povremeno uža i šira porodica Pajić.

Ja se ozbiljno slažem da Makao ima dobru produkciju.
Sve vreme kad je pustim mi slika nekog šarenog papagaja u glavi.
Sad sam pustio Makao jer ih stalno pominjete i meni je to kao:

meets

uz malo

Bilo bi veoma simpa 2005.

Realno koliko se bavimo PZE u našim životima mislim da imamo pravo da utičemo na narativ i pikiranje favorita. Ogromnoj većini ljudi je to usputni događaj koji odgledaju jednom godišnje poput finala Lige Šampiona, niti ih preterano interesuje ko će dobiti.

Kako se blizi PZE sve vise sizofrenije u kometarima i agresivnost......ah dobri stari forum. Some things never change. Ocekujem kulminaciju za vikend pred PZE :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Realno koliko se bavimo PZE u našim životima mislim da imamo pravo da utičemo na narativ i pikiranje favorita. Ogromnoj većini ljudi je to usputni događaj koji odgledaju jednom godišnje poput finala Lige Šampiona, niti ih preterano interesuje ko će dobiti.
Slozio bih se iskljucivo u slucaju 🍑 Jedan fan je strucniji od Mileta iz Donje Seleuse koji je mislio da taj entry treba da pobedi kako bi se šuknulo evropi i albancima.

Back