DjuzzaBro
Novajlija
Slozio bih se iskljucivo u slucajuJedan fan je strucniji od Mileta iz Donje Seleuse koji je mislio da taj entry treba da pobedi kako bi se šuknulo evropi i albancima.
Slozio bih se iskljucivo u slucajuJedan fan je strucniji od Mileta iz Donje Seleuse koji je mislio da taj entry treba da pobedi kako bi se šuknulo evropi i albancima.
Ima pravo svako sa 30 smislenih postovaMene više zanima da li @eegorizam sme da glasa sam za sebe na forumskom glasanju?
I on je ravnopravni član zajednice, sme da glasa.
Dušan Mitević nije Bizmark pa da ga citirate.
Ples mu je sve više viralan na TikToku.Pelin bogami skače i na YT sa lajkovima, dolazi do ljudi lagano
Meni je već par dana najslušaniji, moj broj 1 trenutno
Isto, a kada sam prvi put preslušao pesme činilo mi se da su polufinala jednaka po jačini.Sad sam shvatila koliko je bolje drugo polufinale, bice bas zanimljivo. Ne znam ni
kako cu glasove da podelim.
Pelin može stvarno biti favorit iz senke. Koliko god da mi se sviđa pesma, nije baš nešto što bih voleo da nas predstavlja na ESCu jer i dalje vučem traume od Cipele i mislim da se joke entry na srpskom kome je glavna poenta na tekstu ne može dobro provesti na međunarodnoj sceni.Ples mu je sve više viralan na TikToku.
Bella je slatkica i ne znam ko je naterao da peva ovu pesmuBella u RTS Klubu