Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

trampolinica sigurno ulazi u finale PZE. danas pričam sa bratanicom i njenom drugaricom i kažu obe da je ona kul. u stvari se ona i obraća školarcima jer su to neki pojmovi koji oni koriste. Recimo taj neki uzrast 12-16 godina, pitanje je samo da li oni imaju kredita da isprate glasanje ali poguraće nju i žiri jer je različita od drugih pošto RTS oće da ima raznovrsno finale.

Gledaas sada nastup ''Ferto'', i ono nikakav utisak na mene nije ostavilo. Da budem iskren, po malo mi je i krindz. Inace, Grcka je treca na kladionicama samo zbog njega!

Mozemo da diskutujemo 24/7 ali cinjenice su da
1.necemo znati ko pobedjuje dok ne vidimo sve nastupe, a ako bude vise odlicnih nastupa ni tad
2.ne mozemo znati kako ce koja pesma proci u maju, zato treba da glasamo za ono sta nam se najvise svidi

Cesto se dovodi u pitanje slanje Luke i SMSS na esc, meni je to uz Konstraktu i Oro nasa omiljena pesma, a ako gledamo samo studio verzije, mozda mi je cak i omiljena, ne zanima me sto je bio 24. Jeste mi zao sto nije iskoriscen full potencijal i sto je lose otpevao, ali barem je usao u finale, a mi bili veoma cenjeni pa i relevantni u evrovizijskom fandomu te godine, ocekivao bih da makar mi fanovi gledamo esc zbog umetnosti, a ne samo rezultata?

Ja sam navucen na petorku Zona-Zejna-Lavina-Harem-Eegor, pa neka ode najbolji nastup sto se mene tice 🫡

Back