Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Eegor ako ne zezne nastup ima najzarazniju pesmu,od koje moze fora da se napravi,repetitivni delovi,koje voli Evrovizijska publika,jos medvedice kad ubaci,da se napravi neki zanimljiv nastup i nema sta ide top 15 u finalu,ali mislim da ce ove godine rts isforsirati Zejnu a nece mi biti zao jer sw trudi iako nije my cup of tea.
Ide Eegor na repeat.🤩

Otkako su izašle pesme za PZE, razmišljam danima šta je to u Eegorovoj pesmi što meni debelo fali, da ne kažem smeta i zbog čega mi ne može biti prvi favorit i pored potencijala a opet volim tu zaraznost u pesmi i gotivim njegovu elokventnost u intervjuima.

I zaključih onako više laički šta je to...

Elem, smetaju mi te prejednostavne synti deonice od 1:03-1:27 i 2:26 pa do kraja.

Verujem da je Eegor svesno i namerno išao u tim deonicama na minimalistički, retro aranžman ali po meni je nedovoljno produkcijski razvio taj minimalizam da bi ispratio skoro pa savršeni uvodni minut pesme. Jednostavno mi je dao osećaj ogromanog disbalansa pa mi te deonice zvuče više kao početna ,,demo verzija" a ne kao pun aranžman. Razumem da je ideja da synti melodija vodi ali pozadina je maksimalno ,,tanko" izaranžirana. Bezidejnost ili namera, ne znam... Samo znam da mi to kvari utisak o/u pesmi.

Da li bi poradio na tim deonicama u slučaju pobede na PZE, ne znam i više sam mišljenja da na moju žalost, ne bi.... možda se i oglasi ovde kao forumaš, ali svakako mu hvala na ovoj pesmi, da ne kažem zarazi. 🫶😉

Back