Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Meni nije jasno gde tacno neko ovde zeli da menja misljenje kolektivu? Time sto ima svoje misljenje i brani ga argumentima? Odmah kad se pojavi neko drugacije misljenje odredjene osobe izbacuju svoje frustracije. Ne znam zasto ucestvujete u diskusijama na forumu ako ne znate da diskutujete.

Mislim da je manjina primetila pesmu ali niko nije očekivao ono što smo videli u PF 🤣
khm :giggle:

Ja ne znam zasto se upustate u diskusije sa trolovima. Ignor i cao be bebo...

images

Zorja u Instagram lajvu sa Dore potvrdila da se vraća na PZE ali još ne zna koje godine 🥳🥳
Eh. Što nije ove? Nadam se sledeće, jer je u parnim godinama izvisila.

Nisam bio na forumu kada se Konstrakta prvi put prijavila. Kakve su bile reakcije? Da li se na prvu videlo da je to to, da li se odmah izdvojila od ostalih?
Ako baš želiš da znaš većina je bila Sara- Zorja- Angelina... Meni je pesma bila u top 5 odn. na 5 mestu posle prvog slušanja, pre svega zbog teksta i jer je bila specifična. Posle njenog polufinala je bilo ovo mora da pobedi.

Rekoh juče da je krenulo ludilo na forumu, a da kulminaciju očekujem vikend pred PZE. Zaje*ah se. Ovo vec sad kulminiralo, a ja kokice ne spremih 😆

To je period kada pojedinci požele da odu na hlađenje (u prevodu udaljavanje iz diskusije). Nadam se da sada neće dolaziti u takvo iskušenje.

Back