Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Realno imala je sansu, koju je sama uprskala odvratnim nastupom. Samo joj je trebalo vise tvt poena od NeBo, i pobedila bi. Ziri joj je lepo dao 10tku. Ali publika...

Koliko je beše ono u pravilniku dozvoljeno ljudi biti nalazi bini u jednoj pesmi? Da li je 6 ako se ne varam? Mislim i nadam se da pored ona 3 Krajišnika iza Eegora koji vrv čekaju na onaj svoj deo, bude još 2 člana koja će igrati sa njim jer pesmu kao Klaber treba iskoristiti na max

Mene sad lupio flešbek 2013. godine kad je Mislim ono hajpovala na forumu da se pojavi Zejna na Beosongu, a ja tek 2022. zapravo skontao ko je Zejna. Jedan period su joj udenuli nadimak Zejnara.

Realno imala je sansu, koju je sama uprskala odvratnim nastupom. Samo joj je trebalo vise tvt poena od NeBo, i pobedila bi. Ziri joj je lepo dao 10tku. Ali publika...
To je 2019, mislim da Čoda priča o Pesmi za tebe. Tad je bila mnogo bliže pobjedi, 2019. je baš pogriješila sa nastupom pa ju je Nevena prešišala

Necu da gledam video sam samo par sekundi mirne i sekund zejne, ali sam poslusao...ZASTO SVI ZVUCE OVAKO?? sta je sa zvukom, halo policija?? Usao hrt u rts

mislio sam na godinu dana pre, tad je cak i ziri bio tajbrejker, sa dva boda vise od zirija, ona bi isla u Lisabon

Isto mislim, Saška je imala svoju šansu posebno 2019 u jako slaboj konkurenciji, čak mi je pre nastupa, po objavi audia bila favorit, ali nastup joj je bio basic i bezveze a pesma ne toliko superiorna u odnosu na ostale da bi pokrila taj nedostatak.

Po meni, 3 odlična pokušaja je imala i 3x nakon live nastupa mi je bila 2.favorit. Superoran live vokal imala je skoro svake godine u odnosu na većinu ali morala je više nastupom da ponudi.

Taj ofinger je baš ružan. Đurđica, Manivi i Bella su mi nekako najkonkretnije. Ostalo.... Meh. Biće zanimljivo.

Status
Not open for further replies.
Back