Pesma za Evroviziju 2026: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pokušaću večeras da se pravim da nisam video ovu rekapitulaciju sa probe u nadi da će zvuk i možda kadrovi biti bolji večeras, jer ako ne....

Zejna ga iskomplikovala, ubila ga. Nadam se da je to neće koštati večeras u lajvu.

Eegor je mogao biti inspirativniji ali mi se dopada uključivanje Krajišnika (makar i samo po kostimima) u nastup, mislim da će to ostati upečatljivo publici.

Lores me je prijatno iznenadila.

Ostali non-event.

RTS da raspiše konkurs za tonce.

Vidimo se večeras.

Đurđica izgleda predrago u intervjuu koji sam poslušala. Rodom iz Kruševca, završila operu u Beču. Kudos za nju💥

Kod nje je problem pesma, jednostavno nema čovek zašta da se uhvati. Vizuelno prelepo, a slažem se da treba maknuti violinu, passe odavno.

Ana Cvetkovic je bila fenomenalna.
Ja nisam gledao recap jer nisam hteo da razjebem utisak veceras, sve se nadam da ce se ti problemi ispeglati pa da cu videti direktno dobre nastupe.

Opera je nekada dobro prolazila na Beoviziji.Sjetimo se Ane Cvetković (2005) i Pozitivnog haosa (2009).
Ti likovi su mi bili kao mim te godine. A u jednom trenutku iskoristili su isječak iz Bohemian Rapsody i samo čekaš da neko od njih drekne: Mamaaa :LOL:

Ma Đurđica će da bude baš visoko žiriju i večeras i u subotu ali od ukupne pobjede mislim da nema ništa, ali svakako je sjajna i potencijal za neku narednu godinu

Nerealno je očekivati da Đurđica pobijedi, ali večeras će ući finale pored ove "konkurencije".

Na kraju će svima nama prioritet biti “pošaljimo najbolji nastup”, i to čak i za pesme koje 4 nedelje nismo ni primećivali. 😅 A kad nas na ESC-u zakucaju nisko u finalu ili ostave u polufinalu, biće “jbga, poslali smo najbolji paket”.

Po meni je pesma temelj tog paketa. Bez jake pesme nema šta da se nadograđuje. Mlakom pesmom koju ni sami nismo doživeli teško možemo kupiti Evropu ma koliko dobrim nastupom ovde, tvrdim.

Respekt Djurdjici i svima koji iskoče nastupom, kapa dole, ali naši glavni favoriti poput Zejne, Lavine ili Eegora imaju još 2,5 meseca da ispoliraju nastup i vokal. Njihove pesme već rade kod većine i imaju realan potencijal.
Zato mislim da fokus treba da bude na par jakih pesama i favorita, pa oko njih graditi kompletan paket.

Status
Not open for further replies.
Back