Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Ja zaista ne razumem neke ljude ovde. Srbija posalje seks na sceni(za koji mozemo da kazemo da je vanila seks😂 i to bude strasno vulgarno), a Ukrajina koja takodje posalje seks(i to mozemo da kazemo neki hardcore) i to ne bude vulgarno vec nesto wooow.
Da ne dodje do zabune, nisam uporedjivao ko je bolji, nego samo neka razmisljanja koja su se iznosila ovde.

Ja vidim samo jedan očigledan izbor ovdje -> Zorja.

No Thank You GIF by Karen Civil

Ja zaista ne razumem neke ljude ovde. Srbija posalje seks na sceni(za koji mozemo da kazemo da je vanila seks😂 i to bude strasno vulgarno), a Ukrajina koja takodje posalje seks(i to mozemo da kazemo neki hardcore) i to ne bude vulgarno vec nesto wooow.
Da ne dodje do zabune, nisam uporedjivao ko je bolji, nego samo neka razmisljanja koja su se iznosila ovde.
Moja percepcija. Maruv sexy, Sara vulgarna. Nekad se lako omaši, tanka je granica

Sad kada sam imao uvid u sve nastupe mogu reći da bi mi prvi izbor bila Sara Jo, dok je sa živim nastupom Zorja dospela do drugog mesta.
Ne bih voleo da neko treći bude izbor Srbije, s obzirom da mislim da nastup ove dve devojke može biti primećen i nagrađen.
S napomenom da sam siguran da Lukas u finalu osvaja 12 poena od publike.

Za mene nema dileme... ali nisam opterećen ,zapravo rado ću navijati za sve numere, za svaku na poseban način ...

Zorja .... pesma + nastup
Sara ..... više nastup nego pesma
Konstrakta ...altrnativa skroz ...ali to po meni ne može sada da pobedi, nije to taj momenat što se tiče Srbije.
Anđela.... neće pobediti ali mi je pesma bombona.

paradigma Lukas..... ako se baš bude desilo, e pa to je što je ..... definitvno neću biti protiv jer to nije tako loše .....ne znaima me privatno Aca Lukas.. nego onaj na bini.

Mislim da Zorja ima šansu da pkupi dva druga mesta i ode u Torino sutra

Zorjini galsovi se ne rasipaju

Sad je daleko više ugrožena Sara zbog Konstrakte.... obe su pesme alternativne na svoj način

Back