Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Došlo je vreme da se privremeno zameni avatar u znak podrške. #teamzejna
Drago mi je da ću na miru pratiti ovo finale znajući da šta god da izaberemo nećemo se obrukati (bez obzira da li pobedi neko od mojih favorita ili ne)... srećom Zvezda se sasvim dovoljno iskompromitovala tako da ni 12 na televotingu neće pomoći.

Pristojnity Srbija želi Konstry, a pe**ri Saru. Zorju uglavnom stariji ljudi, da ne kažem bumeri. Lukasa Ceca.

Konstrakta je dala priliku ovim licemerima koji kao ne prate ESC da imaju svog favorita i da budu tako "not like other girls"

Kao i Maneskin prosle godine. KOnAcNo pRavA mUzIka

Ovo naravno nije kritika za nju ali sam primerio te pristojnity likove kao Brakusa da nesto kenjaju a gledali bi da nas predstavlja Zena od sultana
Kako god, Konstrakta je otkrovenje na takmičenju. Da je imala jaču reklamu, da je ranije izbacila spot, šanse bi joj bile još veće.

Koliko su Hurricane osvojile na televote 2020.? Koliko se ja sećam oko 18-19k? Ove godine očekujem da prvi na TVT ima bar 30k glasova.

Koliko su Hurricane osvojile na televote 2020.? Koliko se ja sećam oko 18-19k? Ove godine očekujem da prvi na TVT ima bar 30k glasova.
Pa Lukas naravno, kupio covek posteno.

Nek kaze neko Tijani da poslednju rec u pesmi otpeva na evrovizijski nacin visoko " ubedjuJUUUUUU"

Back