Večeras glasam za Zorju i Konstraktu.
Nisam verovao da će Konstrakta toliko da mi se dopadne nakon uživo nastupa. Kao da je došla sa druge planete, unikatna, upečatljiva, jednostavno odskače od svega ostalog. Kako god, za razliku od Skubija, mislim da su ipak veće šanse da ostane neshvaćena i da ispadne u pf-u. Svakako, bio bi to jedan jako originalan eksperiment sa naše strane, te je zdušno podržavam.
Zorja standarno fenomenalna, to bi nam bila sigurica. Gotovo sigurno finale, ali i solidan plasman uz doradu nastupa.
Ostali po meni nemaju gotovo nikakve šanse za finale, uključujući i favorizovanu Saru. Bio sam spreman čak i nju da podržim, iako mi se pesma stilski nikako ne dopada, pod uslovom da me nastup obori sa nogu, ali se to nije dogodilo. Naprotiv, bilo mi je nemaštovito, nesinhronizovano i pomalo degutantno.
Angelinu sam odmah otpisao, devojka jako loše peva i prosto je manjkalo svega, ponajviše energije. ESC definitivno nije za nju, makar ne još.
To je to što se tiče favorita, mislim da ostali nemaju nikakve šanse, pogotovo ne Šmrkas, koji je pokazao kakvo je dno od čoveka, kao i krajnji neprofesionalizam i ubeđenost da je neka velika zvezda, što je bilo i očekivano. Ipak svake godine moramo imati po neku Maju Nikolić u raznoraznim oblicima.