Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Evo na Tviteru već pišu da je Konstry predstavnica druge Srbije. 😂
Najgore od svega jesu komentari "patriJota":

Pre pobede: Konstrakta je najjaca, ona mora da ide i Torino!

Posle pobede: Sramota me sto ova ludaca predstavlja Srbiju.

Znaci... Nemam reci.

E ako ti je Lukas bolji, onda to dovoljno govori o tebi. Ko ti je kriv sto ni ti sam ne kapiras pesmu.

Opet me nerazumes zbog pravopisa ocigledno. 😂 Pesmu razumem pesma je dobra za Sebiju ali ne i za strance koji ce samo da cuju kako ona recituje na srpskom neznam na koju foru ce nekome da se svidi nesto sto nerazume. 😌

Ahaha, a ma ljudi šta ovo bi večeras?! :ROFLMAO: Bukvalno sam i dalje u šoku i ne mogu doći k sebi šta noćas vidjeh, toliko sam bio pod utiskom da sam sjedio i ćutao sam sa sobom sigurno još 20-ak minuta nakon završetka emisije, vijesti čak bile i prošle a da nisam ni skontao... W-t-f?! :eek:
Dobro, svjestan sam da se moralo konačno jedanput desiti i da moj favorit sa domaćeg izbora ne pobijedi i ovakav slučaj je prvi put od povratka festivala, bio sam psihički spreman na Sarin flop u slučaju da Zorja osvoji ali za pobjedu ove umjetnice nisam bio pripremljen te uopšte nisam ni razmišljao o njoj kao opciji za Torino.
Kao prvo, moram čestitati Konstrakti na ubjedljivoj pobjedi i na prvom mjestu i kod žirija i kod publike tj. na blagoj prednosti kod žirija i na ra-zva-ljo-tki u televotingu s obzirom da je imala oko duplo više sms glasova od drugoplasirane Sare (ako sam pažljivo ispratio), naklon do poda!
Nažalost, ispostavilo se da su svi oni nedostaci kod Sare i njenog performansa koje sam danas naveo je koštali pobjede, kao da sam naslutio... :cry:

Videce Konstrakta finale, opusteno ce ona proci kroz njega. Doci ce ona kao Feniks niotkuda. Boze zdravlja, Boze zdravlja!

Pitanje je do kad će nas mrzeti u smislu možda se oduševe kad počnu probe, pa bude bilo kul voleti Konstraktu.

Od kada glasam za našeg predstavnika po raznim forumskim glasanjima (na ovom i nekim sada pokojnim forumima) nikada se nije desilo da onaj kome dodelim 12 poena na kraju i ode na ESC. So, the curse has been broken.:cool:

Kontam da ne bih bio srećniji ni da smo poslali Niti onomad.

Red je bio da nas predstavlja neko koga podržavam bez zadrške i bez forsiranog patriotizma.
Mi smo meni sada divni. :love:

Sara je bila magična. Treba da se vrati i vratiće se. 🥰💙💙💙

Ja necu da pratim kladionice uopste, jer su pocele da me nerviraju a i opasne su za moj nervni sistem sto je na kraju rezultiralo potopom prosle godine.

То са Лукасом и градоначелником је било његово напушавање људи са паркинга који су му покупили мсм ауто, нисам сигуран, пре неколико година, а ово је само вешта монтажа од Лемакса.

Back