Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Nema kod mene ljutnje zbog Konstraktine pobede, naprotiv, ali kad vidim reakcije ljudi koji su u čudu i jedino što vide je žena koja pomahnitalo pere ruke shvatim da bi i meni reakcija bila ista da vidim neku gospodju iz Gruzije da radi ovo sto Konstrakta... Pritom još naši objašnjavaju u komentarima pesmu kako je o zdravstvenom osiguranju u Srbiji... Boli nekoga uvce za osiguranje u Srbiji...

Opet podsetnik da ESC sistem glasanja nije 50% kladionice, 50% my eurovision scoreboard.

Koga boli briga za strance? Videli smo kako nam je pomoglo svršavanje na LL i Krunu.

Meni je najvise zao sto nmg da gledam yt reakcije. Prosle godine sam uzivao gledajuci, sad niti smem da pustim, niti me privlaci.

Daj Booože da bude ono čemu se svi nadamo, da će pesma na ESC sceni proizveti uticaj koji je proizvela i kod nas... Ako ne, poslali smo eksperiment, vratimo se dogodine na etno balade i bopiće :D

Ja mislim i dalje da je ovo pravi izbor, koliko god da bih bio srećan i da je Sara otišla.

Što se tiče reakcija, meni je bilo krivo i prošle godine gledati jer su mnogi pričali kako je jeftino itd. zbog lošeg spota. Zato je nastup okrenuo sve, a isto tako očekujem da Konstra bude uvijek nisko u fan glasanjima i izdominira onda kad je potrebno. Pa na onom ESC scoreboard prošle godine SM top 3, Rumunija top 10, Portugal među poslednjih 5... a znamo šta se desilo na kraju.

Kapiram strah i žal za Sarom koja je fenomenalna, ali vječiti optimista kaže: biće ovo odlično.

Daj Booože da bude ono čemu se svi nadamo, da će pesma na ESC sceni proizveti uticaj koji je proizvela i kod nas... Ako ne, poslali smo eksperiment, vratimo se dogodine na etno balade i bopiće :D
Bopice pls

Nema kod mene ljutnje zbog Konstraktine pobede, naprotiv, ali kad vidim reakcije ljudi koji su u čudu i jedino što vide je žena koja pomahnitalo pere ruke shvatim da bi i meni reakcija bila ista da vidim neku gospodju iz Gruzije da radi ovo sto Konstrakta... Pritom još naši objašnjavaju u komentarima pesmu kako je o zdravstvenom osiguranju u Srbiji... Boli nekoga uvce za osiguranje u Srbiji...
Bravo bas na ovo mislim. 😄

Uz to, od stranaca koje lično poznajem nikada nisam čuo nijedan komentar o našoj pesmi, niti o Evroviziji uopšte. Prosto, ljudi su iz drugog sveta.
Ove godine 4 reakcije. Ne znam ni kako im se ovo našlo na radaru.

Sviđa mi se kuda ovo ide, iako sam i dalje mišljenja da je plasman na ESC ove godine za nas od sekundarnog značaja. Najvažnije smo već obavili.

Ja sam skontao da mi je plasman bitan samo kada volim pesmu koja nas predstavlja.
Nažalost, isto. Jednostavno ne osećam se uzbudjeno u vezi nas ove godine, pomalo ravnodušno se osećam. Svakako da ću podržati Konstraktu kao i svakog našeg predstavnika, ali nema mi tog hajpa i iščekivanja i neke želje za bilo kakvim plasmanom.

Nažalost, isto. Jednostavno ne osećam se uzbudjeno u vezi nas ove godine, pomalo ravnodušno se osećam. Svakako da ću podržati Konstraktu kao i svakog našeg predstavnika, ali nema mi tog hajpa i iščekivanja i neke želje za bilo kakvim plasmanom.
Isto nazalost ovoliko razocarenje bilo je jos dok je bio marko kon. 😓😓😓

Doslovno identicna situacija je i kod mene 🙁

A neki ljudi reći će oh kako tužna bila je...

Ajde bre, kao da je ovo zadnje izdanje Evrovizije 😂🤡

Back