Ove godine sam shvatio da mi je pesma ipak bitnija od plasmana i da bih radije gledao kako ljubimo patos u pf ali da da budem zadovoljan i nahajpovan tokom cele esc sezone nego da recimo udjemo u top 10 sa pesmom na koju sam ravnodusan.Ja mislim da je ona baš razočarana
A vi nemate zašto biti, Konstry će proći bolje nego Sara, i izazvala je veći hajp nego što bi ona
Potpisujem, od reči do rečiOve godine sam shvatio da mi je pesma ipak bitnija od plasmana i da bih radije gledao kako ljubimo patos u pf ali da da budem zadovoljan i nahajpovan tokom cele esc sezone nego da recimo udjemo u top 10 sa pesmom na koju sam ravnodusan.
Ove godine sam izgubio pesmu koja bi mi bila u top 3 najdraza srpska entrija, Sara je bukvalno uspela da razbije jebeno srpsko trojstvo.
Shvatio sam i da mi je Sara omiljena srpska pevacica (MicyP propo, sorry) i definitivno zelim da se vrati u buducnosti iako mislim da su premale sanse da mi se neka buduca pesma svidi vise od Muskarcine.
Mnogo boli. Sinoc sam pokusao da pogledam nastup i raspao sam se. A trenutno nmg ni ostale pesme sa PZE da poslusam jer me sve podseti na Saru. #bolestansamPustite nas da prebolimo!
Naravno da nam je drago što je Konstrakta pobedila, ali... BOLI!
![]()
Koliko smaras bas si naporanI kamen bi zaplakao.![]()