Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Da za nju me baš čudi tako mali broj glasova pogotovo u polufinalu,a bila jedna od popularnijih.Boris Subotić u polufinalu i Chegi u finalu za koje niko nije čuo dobili više glasova od nje.

Pa da nismo culi pesmu ranije ne bi je ni primetili

Je l nastup uopste usao u trending?

• Like
Reactions: FFM
Jao ja nešto nisam pristalica ideje Tea DŽ na PZE23 koja se promalja na forumu, jako mi je nekako forma bez suštine kao izvođač, izvinjavam se fanovima ovde, samo izražavam lični ukus i preferenciju; osim ako se ne izrodi neka baš vanserijski predobra pesma i nastup (a i tad bih pre neko drugi da to iznese).

Ali zato se slažem sa idejom da bi Edita mogla da servira lep balans bengera, a sa malkice i artsy vibe-a i emocija, nju bih voleo da vidim dogodine.

I to prvih 5 u trendingu isti kao na PZE.

Ali što kaže Nikma slična situacija kao i 2006.Iako tad nisam pratio forume mislim da i tada oni nisu bili neki favoriti prije Beovizije, a razvalii na glasanju.A favoriti završili 2-5. mjesto.

Ja nisam fan Teodore, samo mi niko drugi nije pao na pamet lol

Edita ili Ana Kokić omg

Teodorine ove 2 nove pesme su dosta kulturnije i daju joj skroz neki urbaniji vajb, ali po uspešnosti ni da primirisu pesmama koje su beautiful trash... Očigledno joj više takve odgovaraju i tako je publika prihvata

Ovo je meni bilje od Origamija npr

Nije sve u popularnosti. Aca Lukas je najpoznatiji, pa je na televotingu bio tek četvrti, ali ko zna što se kaže ŠBBKBB. 😉

Da, a i uvijek ima ljudi koji ne glasaju isključivo za ime i otuda su Nataša i Una 2019. i Konstrakta ove ubjedljjvo osvojile televoting.

Nikad neću razumeti kako su njih 2 uspele da dobiju televote. Hvala bogu na žiriju, za mene je Nevena bila jedina prihvatljiva opcija.

Zar nisu Nataša i Una imale baš hevi promo na tipa Radiju Play ili tako negde (gde je Una bila voditelj), da su maltene vrištali na toj stanici danima da se glasa za njih, ili ja to nešto umišljam i pogrešno pamtim?

E pa to, msm otud ti glasovi, zato me i nije to čudilo tad kad su dobile tvt. Nisu one bile neke napadne zvezdetine ko Lukas pa da mu pljujemo televiziju i tim i seme i pleme, nego je bilo kao jao Una kraljica, Kotež sweetheart, daj bre da glasamo, i upalilo je.
Konstrakta je možda i najorganskiji (ili bar tako deluje) hajp koji je uopšte mogao u Srbiji da se dogodi za nekoga ko nije veće mejnstrim ime.

Back