Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Mene najpre interesuje kome je palo na pamet da režiser dinamičnog muzičkog takmičenja bude onaj koji se inače bavi sportskim prenosima? Je l toliko bilo tesko ponovo angažovati osobu od pre 2 god.?

Sad vidim da mi je Flopigami najslušanija PZE pesma, a i generalno najslušanija pesma u poslednjih mesec dana. Stvarno šteta.

Attachments

• Screenshot_20220304-140418.webp
    Screenshot_20220304-140418.webp
    139.8 KB · Views: 17
Svi ratovi mogu da se okončaju, vraćen je balans u univerzumu, priroda se obnavlja
RTS-Pesma-Evrovizije-Zvani-ni-kanal-Pesma-za-Evroviziju-22-Hurricane-Loco-Loco-Live-RFb-Toe-TVMso-10.png

Mene najpre interesuje kome je palo na pamet da režiser dinamičnog muzičkog takmičenja bude onaj koji se inače bavi sportskim prenosima? Je l toliko bilo tesko ponovo angažovati osobu od pre 2 god.?
A ko je radio Beo 2020?

Naši glasovi će se rasuti na Zorju i Saru pre svega (+ efekat nastup Konstrakte) a Acko ima svoju bazu veliku + legitimno kupuje.
Definitivno, samo nas žiri može izvući od šoka.
Biće vrlo rigidno i nategnuto ...

Miloše jel ti hoćeš da nam nešto poručiš što se već zna u RTS-u :ROFLMAO:

Konstrakta zaista nože da zavši i top 3. Ali o pobedi ja zaista nemam ni jednu osnovu da poverujem u to.
To što je mejnstrimu efektno i intersantno nije masama. A žiri kad sve uzme u obzir ne može baš toliko da je izbaci u vrh da bi kod njih bila sam top.
Naprotiv mogu je UKOPNO postaviti (kako koji član žirija) negde na 4,5 poziciju, To bi bilo realno.

Zorja za sada glavni favorit , samo se čeka Sarin nastup.

Aca može da osvoji televoting il ida bude drugi. Ali žiri mislim da neće baš peživati.

Miloše jel ti hoćeš da nam nešto poručiš što se već zna u RTS-u :ROFLMAO:

Konstrakta zaista nože da zavši i top 3. Ali o pobedi ja zaista nemam ni jednu osnovu da poverujem u to.
To što je mejnstrimu efektno i intersantno nije masama. A žiri kad sve uzme u obzir ne može baš toliko da je izbaci u vrh da bi kod njih bila sam top.
Naprotiv mogu je UKOPNO postaviti (kako koji član žirija) negde na 4,5 poziciju, To bi bilo realno.

Zorja za sada glavni favorit , samo se čeka Sarin nastup.

Aca može da osvoji televoting il ida bude drugi. Ali žiri mislim da neće baš peživati.

I ja mislim da zna nesto vise od nas. Nije ovo dzaba napisao. Necemo valjda pored Zorje i Sare poslati Konstraktu. 😒

Back