Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Znači Lukas sada optužuje Bajagu i Biber za nameštanje.. Dakle taj čovek nije pri sebi, ne, pa ja sam odavno rekao da toj narodnjačkoj estradi ne treba ni dozvoliti da se takmiči, oni samo za rusvaj, vređanje i skandale znaju.. (n)

A to sto je ovolika gledanost je super zato sto ce verovatno biti vise glasaca i minimizirace se ucesce kupljenih glasova. Secam se kad smo mi ranije dobijali osmice i desetke od Svedske, Nemacke itd. dok se esc nije ponovo popularizovao u tim zemljama. Tako ce biti sa pze glasovi publike ce postati manje nebulozni.

@JelenO Tomašević čitaš li ovo???
Pa to jeste stvar ukusa..... elementi ORA su sjajani ali neki segemnti pesme nemaju efekat koji ima Zorjina pesma ni približno.
Zorjina pesma je daleko zahevnija i jača , niti to može svako da izvede.

Meni je žao što Jelena nije još jednom otišla na esc, a još gore što nije zaintersovana , to je očito. Ne znam zašto.
Najbolja pesma od Jelene mi je Melanholija i Košava. Oro mi je bio malo dosadnjikav i miran previše.

Da li još nekoga Konstraktin nastup od sinoć pomalo podseća na skečeve Sandre Silađev?

Kada ćemo znati ko je u žiriju? To može biti ključno..

Kod nas ođe snimak polufinala #6 u trendu, Sara i dalje #9 u trendu za muziku, Oskar spot 20, Konstrakta uživo 26, Zorjin audio 27.

Back